Parsa (19) is een student Technische Bedrijfskunde en is per februari 2022 op zoek naar een afstudeerstage voor de periode van 20 weken.

Parsa

Parsa kan verschillende processen binnen de organisatie optimaliseren.

Dit is Parsa

Graag stel ik je voor aan Parsa!

Parsa (20) is een vierdejaars student Technische Bedrijfskunde en is per februari 2022 op zoek naar een afstudeerstage voor de periode van 20 weken.

Nadat Parsa de havo behaalde twijfelde hij tussen de studie luchtvaart techniek en technische bedrijfskunde. Uiteindelijk vond hij de studie luchtvaart techniek iets te technisch en daarom koos hij voor technische bedrijfskunde. Hij vindt het vooral leuk om verschillende processen binnen een organisatie te verbeteren. Een van de cursussen die Parsa tijdens zijn studie afgerond heeft is supply chain management. Parsa vindt het leuk om te zien hoe de logistiek geregeld wordt binnen een bedrijf en daarnaast een organisatie helpen om het logistieke proces te optimaliseren. Daarnaast heeft hij de cursus prestatiemanagement gevolgd. Deze cursus vond hij vooral leuk omdat je bedrijven die werken met KPI's kan helpen om hun doelstellingen te behalen.

Ook heeft hij tijdens zijn opleiding al praktijkervaring opgedaan. Zo heeft hij eerder diverse bedrijfsprocessen geoptimaliseerd bij een energiebedrijf.

Tijdens zijn afstudeerstage is Parsa vijf dagen beschikbaar voor de organisatie.

De volgende vijf woorden omschrijven Parsa:

- Communicatief
- Kritisch
- Helikopterview
- Sociaal
- Resultaatgericht

Naast zijn studie is Parsa actief als sales adviseur voor een groot telecombedrijf. In zijn functie vindt Parsa het uitdagend om te werken met targets. Daarnaast vindt hij het contact met mensen erg leuk.

Is Parsa de kandidaat die bij jullie aan de slag kan?

Dit kan Parsa voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Stage Vattenfall

Binnen deze stage was mijn rol om het boekingsproces van energiecontracten tussen de sales B2B en bedrijfssegment Busines Area Markets (waar de energiecontracten verwerkt worden en gas en elektra ingekocht worden) te optimaliseren.

Hierbij heb ik de volgende punten uitgevoerd:
- Concrete verbetervoorstellen opstellen en implementeren voor de samenwerking tussen beide afdelingen.
- Herinrichting/verbetering van het boekingsproces
- Risico analyse voor alle potentiële problemen (Failure Mode and Risk Analysis), met oplossingen om deze problemen in de toekomst te voorkomen.

De bovenstaande had als doel om financiële risico van vertraagde boekingen te verlagen, algemene werkdruk te verlagen en de samenwerking tussen beide afdelingen in de toekomst te verbeteren.

Stage afgerond met een gemiddelde van 8,0.

Project Aether Sensor

Binnen de HU heeft de lectoraat Microsysteemtechnologie een multifunctionele sensor ontwikkeld. De taak was om marktonderzoek uit te voeren voor deze sensor (om te kijken waar het toegepast kan worden) en uiteindelijk ook te introduceren in de markt.

Cijfer: 7,5

Project Purpose Way

De organisatie Purpose Way organiseert jaarlijks evenementen voor honderden bedrijven om duurzaam/waarde gedreven ondernemen te stimuleren. Wegens de coronacrisis was dit niet meer mogelijk, dus wou Purpose Way digitaal verder gaan. Hiervoor wouden ze een Purpose Platform ontwikkelen. Het doel van deze platform was om bedrijven elkaar te laten stimuleren in duurzaam/waarde gedreven ondernemen. De taak was dan ook om marktonderzoek uit te voeren voor het platform, met een visualisatie van hoe het platform er ook uit zou kunnen zien.
'
Cijfer: 7,5