Ondernemende student Business studies op zoek naar meewerkstage in de sales

Nino

Nino is een breed georiënteerde student werkzaamheden in de sales of accountmanagement op zich nemen

Dit is Nino

Mag ik je voorstellen aan Nino? Een student Business Studies die de afstudeerrichting ondernemen volgt. Voor zijn opleiding gaat Nino vanaf september 20 weken stage lopen, waarbij hij 4 dagen per week mee gaat werken en 1 dag in de week aan zijn onderzoek zal besteden. Nino zijn voorkeur gaat uit naar een meewerkstage in de sales en/of accountmanagement, maar vindt marketing ook interessant.

Nadat Nino de havo heeft afgerond wilde hij Commerciële Economie gaan studeren op de HvA. Het enige probleem voor hem was de reistijd van 1,5 uur, waardoor hij bij een soortgelijke opleiding Business Studies is uitgekomen op InHolland. Uiteindelijk blijkt dit een goede keuze te zijn geweest, aangezien hij helemaal op zijn plek zit bij de afstudeerrichting Ondernemen. Binnen deze afstudeerrichting ondersteund de hogeschool hem in het opzetten van een eigen bedrijf en leert hij de verschillende tools die hierbij nodig zijn. Hierdoor is hij sinds een maand zijn eigen bedrijf gestart in dropshipping en houdt hij zich daarnaast bezig met het handelen in fietsen. Vanuit zijn interesses zal een stage in de sales dan ook goed bij hem passen.

Tijdens zijn stage wil Nino zich graag bezig houden met klantcontact en met name het warme klantcontact. Hij heeft hier vanuit zijn opleiding al eerdere ervaring in opgedaan en die ervaring wil Nino nu graag toe gaan passen in de praktijk. Binnen zijn opleiding heeft Nino verschillende projecten uitgevoerd, waaronder een project voor een bedrijf in de logistiek. Hiervoor hebben zij een plan geschreven, hoe een groot aantal pallets met bier het beste geëxporteerd kunnen worden naar het buitenland. Zij hebben het volledige proces onderzocht en vervolgens een advies uitgebracht. Daarnaast heeft Nino een stage van 5 maanden gelopen bij VV Limmen, waar hij aan zijn competenties heeft gewerkt en ondersteuning heeft geboden aan de vereniging. Dit was een mooie ervaring voor hem, aangezien hij zo achter de schermen heeft kunnen kijken bij de vereniging waar hij zelf in het eerste speelt.

Bij zijn vrienden en familie staat Nino bekend als een harde werker die altijd klaar staat voor een ander. Daarnaast is Nino een echt doorzetter die er van houdt, om zijn handen uit de mouwen te steken en aan het werk te gaan. Nino heeft nog wel eens last van zijn planning die hem enigszins tegenwerkt, maar hij werkt hieraan door zijn planning duidelijk uit te werken en daadwerkelijk op te volgen . Woorden die Nino beschrijven:

- Hardwerkend
- Sociaal
- Vrolijk
- Collegiaal
- Secuur

Dit kan Nino voor je doen

✔ Sales en Accountmanagement
✔ Creatieve marketing
✔ 4 dagen meewerken
✔ Analyseren en onderzoeken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben