Ondernemende commerciële student op zoek naar een sales gerichte afstudeerstage voor een periode van november tot juni.

Marvin

Dit is Marvin

Maak kennis met Marvin, een Ondernemerschap & Retail Management student die momenteel op zoek is naar een commerciële afstudeerstage! Momenteel volgt Marvin de minor Sales en Accountmanagement en heeft hierdoor de mogelijkheid dat hij van november tot en met juni kan afstuderen met twee verschillende opdrachten, maar wel bij hetzelfde bedrijf. Tussen november en januari zal Marvin zich bezig houden het analyseren en optimaliseren van een business tot business verkoopproces. Hierbij zal hij maximaal één dagdeel in de week aanwezig zijn en zal de nadruk liggen op het onderzoek dat wordt uitgevoerd. Vanaf februari kan Marvin vier dagen meewerken en één dag aan school zitten. Tijdens deze periode zal hij geen onderzoek hoeven te doen, maar wel moeten kunnen aantonen dat hij bepaalde commerciële competenties heeft geleerd!

Marvin heeft na het behalen van zijn vwo-diploma een tussenjaar genomen. Hij had de keuze om voor een universitaire studie te kiezen, maar omdat hij meer van in de praktijk leren houdt, heeft hij gekozen voor een hbo-opleiding. Hierdoor heeft zij het eerste en tweede jaar in één jaar kunnen afronden en ook al ervaring opgedaan met zijn eigen onderneming. Vanaf zijn eerste baan was hij geïnteresseerd in ondernemen en verkoop. Dit heeft ertoe geleid dat hij de afgelopen twee jaar een eigen onderneming heeft opgezet waar hij scooter verkocht en repareerde, maar ook een community heeft opgebouwd. Ook heeft Marvin uit interesse meerdere dagen meegelopen met een accountmanager om te ervaren wat diegene doet. Hij vindt het in contact zijn met mensen en een een band opbouwen het leukste. Je leest dus goed dat Marvin een commerciële en ondernemende topper is die echt van meerwaarde kan zijn!

Op school vindt hij vakken als waarde propositie, Growth Hacking en accountmanagement erg leuk. Dit komt omdat hij het erg afwisselend is en veel uitdaging biedt. De minor Sales en Accountmanagement die hij momenteel volgt bevalt hem ook goed! Hij krijgt hier lessen over personal branding en onderhandelen. Ook kan Marvin goed overweg met alle producten van Microsoft Office en kan hij goed Engels. Het liefst gaat Marvin na zijn studie bij een werkgever werken waarbij hij zelfstandig te werk kan gaan, kans heeft om door te groeien en meerdere verantwoordelijkheden krijgt. Het liefst bij een bedrijf dat zich bezig houdt met Sport of Auto's.

Omdat het project met zijn scooters bij school ten einde loopt gaat hij hier op korte termijn mee stoppen en zich volledig focussen op het afstuderen. Marvin weet dan ook precies wat hij de komende maanden wilt ontwikkelen. Dit zijn bijvoorbeeld meer structuur aanbrengen in zijn werkzaamheden en minder snel iets naar zichzelf toetrekken. Als je mensen in de omgeving vraag hoe ze Marvin beschrijven is dat als volgt:
o Ondernemend
o Zelfstandig
o Teamplayer
o Oplossingsgericht
o Gedisciplineerd
o Zelfverzekerd

Geïnteresseerd om in contact te komen met Marvin? Neem dan direct contact met mij op!

Dit kan Marvin voor je doen

✔ Salesproces analyseren en optimaliseren
✔ Meewerken op een commerciële afdeling (per februari 2023)
✔ Mogelijkheid op aanblijven na zijn stage
✔ Ruim 25 weken betrokken zijn bij uw bedrijf

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Marvin heeft in het tweede jaar van zijn opleiding ondernemerschap en retail management een startup opgericht met twee klasgenoten. Dit was een scooterzaak die zich bezig houdt met de verkoop en reparaties van scooters Dit bedrijf heeft hij opgestart en heeft hij laten groeien tijdens zijn interne stage van jaar 3 (incubator academy). Hier had Marvin de rol van leider over ZZPers en zijn compagnon. Hij heeft gebouwd aan de merkidentiteit, klantcontact onderhouden, planningen gemaakt, zowel online als offline marketing ingezet en content gecreëerd op sociale media.

Verder heeft Marvin in zijn eerste jaar van de opleiding ondernemerschap en retail management een adviesrapport geschreven met drie andere studenten van zijn opleiding en deze gepresenteerd aan een softwarebedrijf. Zo werden de kansen en bedreigingen van het bedrijf naar voren gehaald en is er een nieuw businessmodel gepresenteerd.