Olivier, een student Business studies met de richting logistiek op zoek naar een meewerkstage

Olivier

Olivier kan meewerken binnen het logistieke proces.

Dit is Olivier

Maak kennis met Olivier! Olivier is een student Business Studies aan de Hogeschool Inholland in Rotterdam. Hij zit op dit moment in zijn derde jaar van zijn studie en is daarom per direct op zoek naar een passende meewerkstage. Gedurende zijn stage van 20 weken, is Olivier 5 dagen in de week inzetbaar om mee te werken binnen de organisatie. Omdat Olivier de afstudeerrichting 'logistiek' heeft gekozen, zoekt hij een stage binnen de logistiek! Kan Olivier jullie ondersteunen?

Na het behalen van zijn middelbare school diploma heeft Olivier ervoor gekozen om te beginnen aan de opleiding Business Studies. De opleiding is breed georiënteerd en dat was ook juist wat hem zo aansprak. In zijn tweede jaar heeft Olivier een afstudeerrichting moeten kiezen. Hij heeft gekozen voor de richting logistiek, iets wat hem van het begin van de studie al aansprak! Tijdens de opleiding heeft Olivier zowel theoretische als praktische kennis opgedaan. Zo heeft hij, uiteraard, veel colleges gehad en een aantal projecten mogen doen. Tijdens die projecten zorgde Olivier er altijd voor dat hij de planning in de gaten hield en dat zijn werk altijd tijdig was voltooid.

Olivier zoekt nu een stage waar hij 5 dagen in de week voor aan de slag kan. Vier van de vijf dagen zal hij mee kunnen werken binnen het logistieke proces. De overige dag buigt hij zich over een opdracht, die in samenspraak met de organisatie wordt vormgegeven.

Woorden die Olivier omschrijven zijn:
✔ Rustig
✔ Stressbestendig
✔ Praktisch
✔ Behulpzaam
✔ Goed in plannen

Naast dat Olivier een behulpzame en stressbestendige student is, komt hij ook rustig over, hij gaf zelf ook aan dat hij zelf wil leren om meer initiatief te tonen. Hij zou het fijn vinden om dit samen met zijn begeleider op te pakken!

Dit kan Olivier voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Olivier heeft tijdens het tweede jaar van zijn studie een project uitgevoerd voor een bedrijf die een marketingvraagstuk had. Het bedrijf wilde meer klanten werven via sociale media. Olivier heeft met zijn groepsgenoten een plan gemaakt om dit te bewerkstelligen. De werkzaamheden die Olivier uitvoerde tijdens het project was het contact onderhouden met het bedrijf.

Olivier heeft in het derde jaar van zijn studie een beroepsproduct gemaakt over een logistiek onderwerp. De bedoeling van het beroepsproduct was het ontwerpen van een nieuw magazijn voor een fictief bedrijf. Daarnaast moesten de kosten berekend worden en de juiste systemen worden geïmplementeerd zoals een WMS-systeem. Olivier heeft hier veel van geleerd over magazijnen en de systemen die benodigd zijn om een magazijn vlot te laten draaien.