Meedenkende en creatieve student Markus per februari beschikbaar voor een sales of marketing gerelateerd vraagstuk.

Markus

Markus heeft zich, na het tweede jaar business studies, gespecialiseerd en gefocust op marketing.

Dit is Markus

Maak kennis met Markus: deze vierdejaars business student start vanaf februari met zijn afstudeerstage. Markus heeft voor zijn afstudeerstage de HAVO afgerond en komt uit het Westland.

Markus heeft vier jaar geleden gekozen voor de opleiding Business Studies, omdat het een brede economische opleiding is. Vier jaar geleden wist hij zijn studie richting nog niet goed. Vanuit de opleiding Business Studies bestaan er zes verschillende afstudeerrichtingen. Markus heeft uiteindelijk voor de afstudeerrichting marketing gekozen.

Bij de opleiding Business Studies hebben de studenten geen minor, maar focussen zij zich direct op hun afstudeerrichting. Markus heeft wel stage gelopen. Hij heeft stagegelopen op de online marketing afdeling van een teller. Tijdens zijn stage heeft hij veel ervaring opgedaan. Zo is hij inhoudelijk aan de slag gegaan met verschillende webshop activiteiten, het benaderen van klanten en processen efficiënter inrichten. Na zijn stage is Markus blijven hangen, zodoende is hij nog steeds werkzaam bij zijn stagebedrijf.

Markus omschrijft zichzelf als een goed lachende, hardwerkende en resultaatgerichte jongen. Zo houdt hij zelf van de quote: 'niet lullen maar poetsen'. Hij kan goed samenwerken, maar houdt er ook van om zelf aan de slag te gaan. Markus kan goed met mensen (klanten) overweg en heeft daarbij altijd veel inlevingsvermogen. Hierdoor begrijpt hij klanten vaak goed en probeert hij altijd tot een geschikte oplossing te komen.

Naast marketing vindt Markus sales erg interessant en is dat iets waar hij zichzelf graag verder in wil ontwikkelen. Markus is dan ook op zoek naar een interessante afstudeerstage, waar hij zichzelf helemaal kan vastbijten in een onderzoek. Dit mag een marketing of sales gerelateerd vraagstuk zijn.

Dit kan Markus voor je doen

- Markonderzoek;
- Online marketing vraagstuk;
- Positionering;
- Salesvraagstuk.

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Markus heeft vorig jaar een stage gevolgd bij een teller. Hier heeft hij, naast bovenstaande, onderzoek gedaan naar een vervangende software van het huidige klantenfeedbacksysteem. Het was zijn taak om een partij te vinden die aan de belangen van het bedrijf voldeed en aan alle eisen voldeed om het huidige klantenfeedbacksysteem over te nemen. Hiervoor heeft hij meerdere gesprekken gehouden met belanghebbenden, veel onderzoek gedaan en contact gehad met de eigenaren van de andere partij.