Marvin, een HBO student Technische Bedrijfskunde op zoek naar een afstudeerstage per september

Marvin

Marvin kan een proces optimaliseren en is bereidt om ook in de praktijk een steentje bij te dragen!

Dit is Marvin

Mag ik je voorstellen aan Marvin (20 jaar)? Een student Technische Bedrijfskunde die per september op zoek is naar een afstudeerstage van 20 weken. Deze ex-bijlesdocent Nederlands en Wiskunde en muziekproducer in spe heeft gelijk na zijn middelbare school voor zijn huidige studie gekozen, dit omdat de samenhang tussen organisatie en techniek hem enorm aanspreekt. Hij kan niet wachten om de tot nu toe behandelde theorie in het werkveld tot leven te zien komen en jullie verder te helpen met het uitvoeren van een relevant onderzoek (als afstudeeropdracht). Om de kwaliteit van het onderzoek te waarborgen reserveert Marvin graag 3 dagen per week om daaraan te kunnen zitten. De overige dagen kan Marvin jullie helpen met werkzaamheden, idealiter werkzaamheden die gerelateerd zijn aan het onderzoek.

Om dit te bewerkstelligen, is Marvin druk op zoek naar een organisatie waar hij zijn afstudeerstage kan uitvoeren. Hierbij wilt hij zichzelf verder ontwikkelen en oriënteren. Marvin weet dat hij onder andere het optimaliseren van processen binnen productie, logistiek, business IT en marketing interessant vindt, dit zijn dan ook enkele voorbeelden van richtingen waar hij zichzelf tijdens zijn stage graag mee bezig wil houden.

Naast de vele theoretische kennis heeft Marvin ook meerdere projecten en stages succesvol afgerond. Meer over twee van deze projecten vind je onderaan het profiel en meer over de stages die Marvin heeft afgerond vind je in zijn CV (aan de rechterkant). Daarnaast heeft Marvin ook twee minors gevolgd. Voor de eerste minor is Marvin voor een half jaar naar Barcelona verhuisd. Daar volgde hij op de universiteit een aantal vakken gerelateerd aan technische bedrijfskunde. Zijn tweede minor volgde hij in Den Haag en was een minor gerelateerd aan de Blockchain (Cryptocurrency). Tijdens zijn studie, projecten en stages heeft Marvin ervaring opgedaan in Agile, CRM, SPSS, InDesign, Adobe Fotoshop, Simulation en Solid Works.

Woorden die Marvin omschrijven:
- Analytisch
- Gedreven
- Ambitieus
- Communicatief vaardig
- Geordend

Marvin is een vrolijke en gedreven student, echter moet hij ervoor waken dat hij duidelijke doelen kan stellen. Anders bestaat het gevaar dat het voor hem ongrijpbaar wordt, waardoor hij sneller kan afhaken. Tegelijkertijd geeft Marvin aan zichzelf hiervan bewust te zijn. Zo vraagt hij sneller en meer door als bijvoorbeeld een opdracht nog niet duidelijk is en hij geeft aan dat het hem zal helpen als hij hier met zijn begeleider over in gesprek kan blijven. Marvin geeft hierbij aan niet bang te zijn om dit zelf te bewerkstelligen.

Geïnteresseerd in een kennismaking met Marvin? Neem dan contact met mij op!

Dit kan Marvin voor je doen

- Optimalisatie van diverse processen (business IT, logistiek, productie etc.)
- Adviesrapport schrijven en implementeren
- De betreffende afdeling ondersteunen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Marvin heeft in het tweede jaar onderzoek gedaan hoe projecten in een bedrijf beter geprioriteerd konden worden. Door gebrek aan inzicht in de medewerkers-beschikbaarheid was het niet duidelijk voor de opdrachtgever welke projecten toegekend konden worden aan de medewerkers. Aan de hand van het onderzoek zijn de knelpunten in kaart gebracht en een verbetervoorstel ingediend bij het bedrijf.

Verder heeft Marvin voor een organisatie onderzoek gedaan naar het optimaliseren van een productiehal, dit omdat er een nieuwe hal zou worden gerealiseerd. Aan de hand van Value Stream Mapping is de oude hal in kaart gebracht, waarbij knelpunten in kaart zijn gebracht en optimalisatiemogelijkheden benoemd zijn. Op het moment van schrijven is Marvin nog druk bezig om de nieuw te bouwen hal in kaart te brengen.