Leergierige student Technische Bedrijfskunde op zoek naar een uitdagende stage richting procesoptimalisatie

Jarno

Jarno kan binnen de organisatie aan de slag met het in kaart brengen en optimaliseren van bedrijfsprocessen in de vorm van een adviesrapport.

Dit is Jarno

Graag stel ik je voor aan Jarno!

Jarno is op zoek naar een uitdagende afstudeerstage richting procesoptimalisatie. Jarno is vanaf februari 20 weken lang beschikbaar om onderzoek te doen binnen uw bedrijf en daarnaast ook werkzaamheden op te pakken.

Jarno zit op dit moment in het vierde jaar van de opleiding 'Technische Bedrijfskunde'. De studie bevalt Jarno goed en is vastberaden om de opleiding succesvol af te ronden. Binnen de opleiding vindt Jarno procesoptimalisatie het meest interessant en wil dus ook in deze richting afstuderen. Naast procesoptimalisatie heeft Jarno ook interesse in het doen van marktonderzoek. Op dit moment volgt Jarno de minor 'Toegepaste Psychologie' in Groningen.

Jarno vindt het belangrijk om in een organisatie terecht te komen die hem uitdagingen biedt en hem laat meedraaien binnen de organisatie als een volwaardig collega.

Woorden die Jarno omschrijven:
- Sociaal
- Leergierig
- Doorpakker
- Communicatief vaardig


Dit kan Jarno voor je doen

- Bedrijfsprocessen in kaart brengen
- Bedrijfsprocessen verbeteren
- Ondersteunen van het management
- Marktonderzoek doen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Jarno heeft een stageproject gelopen bij Rovema BV. Hier is Jarno bezig geweest met procesoptimalisatie. Tijdens dit project heeft Jarno een plan geschreven voor het implementeren van het voorraadbeheer en het organiseren van het magazijn.

Jarno heeft een project gelopen bij Lemoine Holland. Hier is hij bezig geweest met een tool ontwikkelen om de kostprijs sneller te berekenen.