Leergierige jongeman op zoek naar een uitdagende afstudeerstage!

Jaël

Dit is Jaël

Maak kennis met Jaël, een student Bedrijfskunde die op zoek is naar een afstudeerstage voor zijn opleiding. Gedurende zijn afstudeerstage zal Jaël zich bezig houden met een afstudeeronderzoek die passend is bij zijn opleiding.

Jaël heeft er gekozen om Bedrijfskunde te gaan studeren omdat hij altijd wel bezig wilde zijn met mensen. Daarbij vond hij de opzet van de studie zeer fijn, doordat het breed begint en hij zich gedurende zijn opleiding kon gaan focussen wat hij echt leuk vind om te doen.

Zo kwam hij er gedurende zijn opleiding achter dat hij het meeste affiniteit heeft met marketing en sales. Zo heeft hij ook zijn meerdere marketing en sales stages afgerond en is hij ook op zoek naar een afstudeerstage omtrent marketing of sales.

Qua bedrijf is hij op zoek naar een bedrijf waar veel ambitie is, maar wel een informele sfeer hangt. Hij wilt zichzelf graag uitdagen en wilt altijd het beste resultaat achterlaten bij een bedrijf.

Jaël omschrijft zichzelf als een sociale student die een goede balans kan houden tussen wat school en opdrachtgever wil, met een professionele houding. Graag wilt hij een onderzoek die wat toevoegt aan een bedrijf, is daar voor plek voor binnen jullie organisatie?

Dit kan Jaël voor je doen

- Marktonderzoek
- Sales processen analyseren
- Conceptontwikkeling

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Jaël heeft in zijn tweede jaar een marketing & sales stage afgerond bij Your Next Concepts. Hij heeft hen in die tijd geholpen met het in de markt zetten en aanbevelen van hun Key Product, Academy Attendance. Daarnaast heeft Jaël een aanbeveling gedaan voor een verbetering van de salesstrategie.

In zijn vierde jaar is Jaël onderdeel geweest van de afdeling sportparticipatie bij de NTTB. Hier heeft hij een marktonderzoek uitgevoerd onder de jeugdleden van de sportbond met als doel het NTTB-team goede adviezen mee te kunnen geven over hoe zij hun leden betrokken kunnen houden bij de sport.