Leergierige en doelgerichte studente Emma per februari beschikbaar voor een bedrijfskundige afstudeerstage.

Emma

Emma kan aan de slag met vraagstukken rondom procesoptimalisatie, HRM en positionering.

Dit is Emma

Maak kennis met Emma: een sociale vierdejaars studente die per februari beschikbaar is voor een bedrijfskundig vraagstuk. Tijdens haar afstudeerstage kan Emma ongeveer 1,5 dag meewerken, de overige dag focust zij zich op haar afstudeeronderzoek.

Emma heeft lang getwijfeld over welke studie zij moest gaan doen na het behalen MBO niveau 4 diploma 'marketing & communicatie. Uiteindelijk is het bedrijfskunde geworden, omdat bedrijfskunde een breed georiënteerde opleiding is met veel mogelijkheden. Zo vindt Emma bijna alles interessant aan haar opleiding, van marketing tot aan procesoptimalisatie of bijvoorbeeld HRM.

Emma is de eerste twee jaar van haar opleiding makkelijk door gekomen. In het derde jaar is Emma begonnen aan haar meewerk stage. Tijdens deze periode heeft Emma zich bezig gehouden met procesoptimalisatie in het ziekenhuis. Gedurende deze periode is Emma erachter gekomen dat haar interesses niet liggen bij non-profit organisaties, omdat zij daarvoor veelte commercieel georiënteerd is.

Emma is te omschrijven als een sociale, leergierige en doelgerichte studente die goed in groepsverband kan werken. In groepsverband pakt Emma snel de leiding, omdat zij houdt van aanpakken. Ze is resultaatgericht en zorgt er vaak voor dat opdrachten op tijd af komen.

Op dit moment is Emma bezig met de minor 'digital marketing', waar ze alles leert over digitale marketing. Ze heeft voor deze minor gekozen, om haar kennis over digitale marketing te vergroten. Vanaf februari is Emma beschikbaar voor een interessant vraagstuk. Ze vindt verschillende vraagstukken interessant, voor haar is het voornamelijk belangrijk dat haar 'scriptie' daadwerkelijke meerwaarde oplevert voor de organisatie.

Dit kan Emma voor je doen

- Onderzoek richting procesoptimalisatie;
- Positioneringsonderzoek;
- HRM vraagstuk

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

In het F-cluster hebben Emma en Celine een verandering teweeg gebracht binnen Syntegon Panl in Weert. Emma en Celine hebben gekeken naar hoe de Customer cluster teams zichzelf konden ontwikkelen naar zelflerende teams. Dit project heeft Emma afgerond met een 9