Leergierige bedrijfskunde studente op zoek naar een meewerkstage richting interne communicatieprocessen

Sanne

Sanne kan binnen de organisatie aan de gang met het uitvoeren van onderzoek en kan dit verwerken in een adviesrapport

Dit is Sanne

Ontmoet de leergierige Sanne! Deze studente is op zoek naar een uitdagende stageplek richting de interne communicatie of richting de marketing. In deze periode is Sanne 3 dagen per week beschikbaar om mee te werken binnen het bedrijf en zal ze 1 dag per week besteden aan de opdracht vanuit school.

Sanne zit op dit moment in het derde jaar van de opleiding 'Bedrijfskunde'. De studie bevalt haar goed en sluit goed aan op de brede interesses die ze heeft. Zo vindt Sanne interne bedrijfscommunicatie heel interessant en heeft vindt ze marketing ook leuk. Echter heeft finance minder haar voorkeur en is dan ook echt op zoek naar een stage richting de interne communicatie of marketing. Op dit moment volgt Sanne de minor 'Human Resource Management'.

Sanne is per februari op zoek naar een stage richting interne bedrijfscommunicatie of marketing. Ze vindt het belangrijk om in een organisatie terecht te komen die haar uitdagingen biedt en haar laat meedraaien binnen de organisatie als een volwaardig collega. Werkzaamheden omtrent communicatie of marketing pakt Sanne graag op tijdens haar stagperiode.

Sanne is te omschrijven als:
- Sociaal
- Leergierig
- Nieuwsgierig
- Nauwkeurig
- Vriendelijk

Dit kan Sanne voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Sanne heeft in haar twee studiejaren meerdere projecten en verslagen moeten maken. Dit waren voornamelijk adviesrapporten. Sanne heeft een adviesrapport voor Ben & Jerry moeten maken met haar groep en zij heeft dit project geleid. Zij stuurde haar groep aan en zorgde ervoor dat alles tot de puntjes gedaan was. Dit is afgesloten met een 8.0.