Leergierig en gedreven student Alex is op zoek naar uitdagende bijbaan!

Alex

Alex kan aan de slag met het maken en onderhouden van de website. Zo heeft hij veel ervaring met Wordpress vanuit zijn eigen ondernemingen en projecten. Verder is Alex goed wegwijs in het knippen en plakken van video's, en ondertitels toevoegen.

Dit is Alex

Alex is een gedreven en leergierige student. In zijn vrije tijd vindt Alex het leuk om veel bezig te zijn. Zo heeft hij vijftien jaar gevoetbald op redelijk hoog niveau, en houdt hij ervan om te sporten in de sportschool. Verder vindt hij het leuk om te lezen en luistert hij graag naar podcasts. Daarnaast is Alex erg thuis in de online wereld en heeft hij hierin ook eigen ondernemingen gehad, zoals een eigen website.

Alex heeft al veel eigen ervaring opgedaan in de online wereld. Uiteraard heeft hij op school verschillende vakken gehad die hier op aansluiten, maar ook naast zijn school heeft hij niet stilgezeten. Hij houdt ervan om bezig te zijn met zijn eigen projecten en dat heeft hij in de afgelopen jaren ook veel gedaan! Zo heeft hij een eigen spel gemaakt, YouTube videos bewerkt en geüpload, zijn eigen onderneming opgezet en runt hij momenteel zijn eigen website. Daarnaast vindt Alex de aandelenmarkt erg interessant, iets dat hij ook regelmatig oppakt.

Op dit moment studeert Alex Ondernemerschap & Retailmanagement aan de Hogeschool in Arnhem & Nijmegen. Hij heeft voor deze opleiding gekozen omdat hij van ondernemen houdt en deze opleiding daar goed bij aansluit. Hij haalt veel plezier uit de projecten en vakken die gericht zijn op het ondernemerschap. Daarnaast vindt hij een stukje (online) marketing erg leuk.

Momenteel volgt Alex de minor Digital Nomads op de Avans in Breda. Hier heeft hij veel kennis opgedaan over SEO, SEA, blockchain en HMTL. Deze kennisvakken zijn voornamelijk gericht op de online wereld, waar Alex in het dagelijks leven veel mee bezig is.

Alex is op dit moment op zoek naar een bijbaan die bij zijn interesses van de online wereld passen. Hij is flexibel en kan zowel overdag als in de avonduren werken. Hij kijkt er naar uit om zijn ervaring en skills toe te passen in een leuk bedrijf!

Dit kan Alex voor je doen

- Een site middels Wordpress maken
- De website beheren en onderhouden
- Search Engine Optimalization (SEO) toepassen zodat de site beter gevonden wordt
- Het bewerken van video's, zoals knippen en plakken en ondertitels toevoegen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Online Marketeer die op jonge leeftijd gefascineerd is geraakt met de online wereld. In 2012 een eigen RPG klikspel gestart en deze (meerdere jaren) succesvol beheerd. Enkele jaren verder, in 2015, begonnen met het exploiteren van een algoritme fout van Youtube met miljoenen views als resultaat. Vervolgens in het begin van 2020 een duurzaam initiatief gestart, genaamd Doen moet je groen. Via verschillende afzetkanalen (Shopify en Bol.com) in korte periode véél mensen geholpen met het maken van een bewuste keuze. Vandaag de dag eigenaar van www.cadeautjes-kopen.nl, waar de consument terecht kan voor originele cadeautjes voor hun dierbare. Daarnaast sinds kort bezig met het opzetten en ondersteunen van het eerste gedecentraliseerde netwerk, genaamd Helium Network.