Jeroen is een hbo student die per februari een uitdagende stage richting marketing zoekt!

Jeroen

Dit is Jeroen

Mag ik je voorstellen aan Joeren:

Jeroen (23) studeert Ondernemerschap & Retail Management aan de Haagse Hogeschool en op zoek naar een stage richting de marketing. Hij kan 4 dagen meewerken binnen de organisatie en 1 dag zal hij bezig zijn met een onderzoek.

Jeroen heeft voor de studie Ondernemerschap & Retail Management gekozen vanwege de brede insteek en de bedrijfskundige kant van de studie. Jeroen vindt het leuk dat hij tijdens zijn studie iedere tak van ondernemen ontdekt. Zo heeft hij tijdens zijn studie al ervaring opgedaan met finance, marketing en sales. Tijdens zijn studie heeft Jeroen interesse ontwikkeld in bijvoorbeeld de marketing. Zo heeft hij de social media pagina van een bedrijf over genomen en hier ook content voor gemaakt. Dit vond hij erg leuk om te doen.

Naast zijn studie heeft Jeroen ook een sales bijbaan gehad waarbij hij verkoopgesprek hield met potentie klanten. Dit waren enkel warme leads en Jeroen moest vervolgens proberen om een vervolg afspraak in te plannen. Dit vond hij op een gegeven niet meer heel uitdagend en heeft sinds dit jaar ook een andere functie binnen de organisatie.

Als minor heeft Jeroen gekozen voor de minor ‘Sustainable packaging design & innovation’. Deze minor ging over het ontwikkelingen van producten en processen op een duurzame manier. Voor Jeroen is duurzaamheid een belangrijk thema en zou later ook met zijn werk iets in de richting met duurzaamheid willen doen.
Jeroen beschrijft zich zelf ook als een ondernemend type. Zo heeft Jeroen bijvoorbeeld het initiatief genomen om met zijn vrienden een voetbalteam op te zetten. Jeroen heeft tijdens dit proces het contact gehad met het bestuur om ervoor te zorgen dat hij en zijn vrienden zich als team konden inschrijven bij de voetbalclub.

Tijdens schoolprojecten neemt Jeroen snel het voortouw door brainstormsessies te organiseren met zijn medestudenten. Jeroen komt zelf ook met veel creatieve oplossingen tijdens het brainstormen. Een ontwikkel punt voor Jeroen is het planmatig werken en zich houden aan een planning. Soms merkt Jeroen dat hij te laat met iets kan beginnen waardoor er op het laatste moment nog veel moet gebeuren.

5 woorden die Jeroen omschrijven:
- Creatief
- Positief
- Oplossend gericht
- Impulsief
- Resultaatgericht

Vanaf februari 2022 zoekt Jeroen een meewerkstage richting de marketing waarbij hij zijn creativiteit verder kan ontwikkelen. Hij kan 4 dagen in de week mee werken binnen de organisatie en 1 dag zal hij bezig zijn met een onderzoek voor de organisatie.

Dit kan Jeroen voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Jeroen heeft tijdens het project Online Entrepreneurship alle online kanalen van Albatros Hengelsport voor een periode van 2 maanden beheerd. Tijdens deze periode heeft hij zich vooral gericht op het optimaliseren van de content en lay-out van de website, het schrijven van een blog, het creëren van Instagram content en het vergroten van het bereik van de Instagram pagina. Dit resulteerde in een betere vindbaarheid via Google (SEO) en het aantal Instagram volgers groeide in deze periode met 150%.