Jeroen, een student Business studies is opzoek naar een uitdagende afstudeerstage!

Jeroen

Jeroen kan een waardevol onderzoek doen en ondersteun op de marketing afdeling!

Dit is Jeroen

Mag ik je voorstellen aan Jeroen? Een student Business studies die per februari op zoek is naar een afstudeerstage. Tijdens zijn middelbare school wist Jeroen al dat hij iets wilde gaan doen met economie. Hij is naar een aantal open dagen gegaan om te oriënteren, maar na het zien van Business studies wist hij het meteen. Jeroen heeft in zijn tweede jaar de afstudeerrichting marketing gekozen. Hij vindt marketing erg interessant en kan niet wachten om hierin af te studeren en zich verder te ontwikkelen op het gebied van marketing!

Om dit te bewerkstelligen, is Jeroen op zoek naar een organisatie waar hij zijn afstudeerstage kan uitvoeren. Hierbij wil Jeroen zich naast het meewerken ook zelf ontwikkelen op het gebied van marketing. Hij is in diverse manieren van marketing geïnteresseerd waarin hij, zoals hij zelf aangeeft, het erg leuk vindt om op een creatieve manier de naamsbekendheid te vergroten! Tijdens de afstudeerstage reserveert Jeroen graag 3 dagen om te besteden aan het onderzoek die hij voor jullie gaat doen. De overige 2 dagen kan hij ondersteunen met marketing/ communicatie werkzaamheden en de implementatie van zijn onderzoek.

Jeroen heeft zelf al ervaring opgedaan met onder andere Photoshop en verschillende social media kanalen. Deze ervaring heeft hij opgedaan door verschillende projecten, business cases en een eerdere stage die hij succesvol heeft afgerond. Meer over deze meewerkstage en ervaringen vind je onderaan het profiel!

Woorden die Jeroen omschrijven:
- Precies werken
- Doorzetter
- Humor
- Sociaal
- Teamspeler

Jeroen is een rustige, gedreven en creatieve student. Hij wil graag in een team werken en geeft aan dat hij het erg belangrijk vindt dat hij daarin goed op zijn plek zit. Hij werkt graag met mensen samen en wil daarin ook graag gezien worden als een extra kracht, maar ook zelfstandig werken past bij hem!

Ben jij opzoek naar een student zoals Jeroen? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Dit kan Jeroen voor je doen

- Een marketing gerelateerd vraagstuk oplossen
- Helpen met het vergroten van de naamsbekendheid
- Ondersteunen met marketing en communicatie werkzaamheden
- Creatief nieuwe klanten aantrekken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Jeroen heeft in het derde jaar van zijn studie een meeloopstudie gedaan bij een social media marketing bureau. Hij had tijdens deze stage verschillende werkzaamheden binnen het bedrijf. De belangrijkste bezigheid was het bedenken en creëren van social media berichten voor de klanten van het bedrijf. De social media platformen Facebook, Instagram en LinkedIn zijn hierdoor geen geheim meer voor hem. Tijdens deze stage heeft Jeroen veel geleerd. Vooral creativiteit is een vaardigheid die flink verbeterd is in de stageperiode, daarnaast is het schrijven in de Nederlandse taal op een erg hoog niveau. Het werken op een kantooromgeving is ook niet meer iets nieuws voor Jeroen. Tijdens de stage heeft Jeroen ook een onderzoek gedaan naar hoe het bedrijf door middel van marketing voor een betere klantenwerving kan zorgen. Dit project is met een mooi cijfer afgerond, daarnaast heeft het bedrijf veel gebruik gemaakt van de conclusies van het onderzoek. Niet alleen zijn vaardigheden op het gebied van onderzoeken schrijven, maar ook zijn kennis van klantenwerving is door het onderzoek verbeterd.

In het derde jaar van de studie heeft Jeroen ook een aantal interessante onderzoeken in samenwerking met bedrijven gedaan. Een voorbeeld hiervan is een marketingonderzoek bij een startup die producten tegen pinda allergie voor baby’s verkoopt. In dit Engelstalige onderzoek werd er samen met twee medestudenten een marketingplan gemaakt waarbij alle stappen van de customer journey verbeterd moesten worden. In dit onderzoek werd er gebruik gemaakt van verschillende modellen die tijdens de studie uitgelegd werden. Jeroen had een belangrijke rol binnen het onderzoek en hield nauw contact met het bedrijf, daarnaast had hij verschillende modellen gemaakt en theorieën gevonden. Het project was erg succesvol voor zowel de studenten als het bedrijf, het project was namelijk afgesloten met een 8. Al met al was het erg leerzaam om met een bedrijf samen te werken en daarbij ook de marketing te verbeteren.

Jeroen heeft een aantal projecten uitgevoerd tijdens zijn studie. Een voorbeeld van een project die hij heeft uitgevoerd tijdens zijn studie, is een beroeps product over een groente veredelingsbedrijf. In dit beroeps product heeft Jeroen samen met vier klasgenoten een exportbeleidsplan gemaakt. Een voorbeeld van een taak die Jeroen tijdens dit project had, was het maken van een landenselectie, markt entreestrategie en het berekenen van het marketingbudget samen met de groepsleden. Verder moest Jeroen samen met een groepslid informatie opvragen bij het groente veredelingsbedrijf. Deze taken heeft Jeroen ook uitgevoerd. Verder heeft Jeroen ervoor gezorgd dat hij altijd bereikbaar was en hij zorgde dat hij altijd zijn opdrachten op tijd af had. Het resultaat van het beroeps product was dat Jeroen op algemeen niveau verschillende aspecten van een bedrijf had leren kennen en meer ervaring met samenwerken had gekregen. Kortom was het een leerzaam project voor Jeroen, waar hij later nog gebruik van kan maken.

Een tweede voorbeeld van een project die Jeroen heeft uitgevoerd tijdens zijn studie is een marktonderzoek over de HEMA. Voor dit project moest Jeroen samen met vier medestudenten een nieuw product bedenken voor de HEMA. Aan de hand van een enquête werd onderzocht of dit nieuwe product geschikt is om op de markt te komen. Een van de taken die Jeroen had bij dit project, was het samenstellen van de enquête samen met een andere medestudent. Een andere taak was om aan de hand van een aantal modellen de HEMA te analyseren. De taken die Jeroen waren opgelegd werden allemaal netjes afgerond. Naast het werken aan het project had Jeroen ook geprobeerd om de leiding naar zich toe te trekken, dit pakte positief uit. Het resultaat van het project was erg positief, de enquête werd in korte tijd ruim honderd keer ingevuld. Verder was het een erg leerzaam project, Jeroen had met dit project bijvoorbeeld geleerd hoe een enquête het best in elkaar gezet kan worden. Al met al was het een erg geslaagd project die werd beloond met een 7,7.