Iris, student Business Studies, op zoek naar Marketing afstudeerstage

Iris

Iris heeft ervaring met klantcontact, leads verwerven, SEO/SEA en social media marketing!

Dit is Iris

Mag ik je voorstellen aan Iris? Iris is een gedreven student Business Studies met een passie voor online marketing. Zij is momenteel op zoek naar een marketing gerelateerde afstudeerstage van 20 weken, waarbij zij 2 dagen per week mee zal werken en 3 dagen onderzoek uit zal voeren. Iris wilt graag een bedrijf verder helpen met een bestaand vraagstuk en hiervoor haar kennis en vaardigheden inzetten. Bovendien staat ze open voor de mogelijkheid om na haar afstuderen een permanente rol binnen de organisatie te vervullen.

Naast haar academische prestaties is Iris een ware levensgenieter. In haar vrije tijd omringt ze zich graag met vrienden, waarbij ze zich met onderdompelt in sociale activiteiten en haar energie en vreugde put uit festivals en andere gezellige bijeenkomsten. Wanneer ze niet samen met haar vrienden de dansvloer onveilig maakt, kun je haar aantreffen in de sportschool.

Als freelancer heeft Iris een actieve rol gespeeld binnen diverse projecten en heeft ze haar vaardigheden kunnen inzetten voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers. Ze heeft ervaring opgedaan in het opzetten en verzenden van e-mailmarketingcampagnes, het schrijven van blogs en nieuwsbrieven en het optimaliseren van conversies op verschillende websites.

Tijdens haar eerdere stages heeft Iris waardevolle expertise opgedaan bij toonaangevende bedrijven in Nederland die zich richten op growth hacking. Deze unieke ervaring heeft haar online marketingvaardigheden versterkt en haar kennis vergroot op het gebied van innovatieve strategieën voor snelle bedrijfsgroei. Met een stevige basis in online marketing en growth hacking, gecombineerd met haar leergierigheid en analytische denkwijze, is Iris vastbesloten om haar kennis verder uit te breiden en waardevolle bijdragen te leveren aan organisaties die groei ambiëren. Ze staat tevens open voor een vaste functie na het afronden van haar afstudeeronderzoek.

De afstudeerstage die Iris ambieert duurt 20 weken en legt naar haar voorkeur de nadruk op online marketing. Zij is bereid om voor 2 dagen per week actief mee te werken en 3 dagen te besteden aan onderzoek.

Iris haar persoonlijkheid kan worden omschreven met de volgende woorden:
- Leergierig
- Sociaal
- Flexibel
- Zelfstandig
- Teamspeler

Dit kan Iris voor je doen

✔ Ondersteuning bieden in online marketing en klantcontact
✔ SEO, SEA en social media marketing
✔ Administratieve werkzaamheden
✔ 2 dagen per week meewerken
✔ Onderzoek uitvoeren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Momenteel is Iris actief betrokken bij diverse ondernemingen, waarbij ze verantwoordelijk is voor uiteenlopende taken zoals klantcommunicatie, het beheren van sociale media content en het nauwlettend bijhouden van administratieve werkzaamheden. Bovendien beschikt ze over solide basiskennis van WordPress en heeft ze ervaring met het regelmatig verzenden van nieuwsbrieven via het ActiveCampaign-platform.

In de loop van haar vorige vier stageperiodes heeft Iris een schat aan waardevolle ervaring opgebouwd. Ze is bezig geweest met het vergaren van leads, het opzetten van effectieve LinkedIn Ads en het optimaliseren van conversiepercentages, om slechts enkele voorbeelden te noemen. Deze uitgebreide leerervaringen hebben haar gedreven om naar een boeiende afstudeeropdracht te zoeken en ze kijkt ernaar uit om haar potentieel te ontplooien in een stimulerende werkomgeving.