Interessante kandidaat opzoek naar een development (Python) bijbaan met (eventueel) mogelijkheid tot afstudeerstage en verdere aanstelling!

Frank

Frank kan jullie ondersteuning met diverse vormen van development, data science en kunstmatige intelligentie!

Dit is Frank

Ik stel je graag voor aan Frank (30) uit Delft!

Frank heeft momenteel zijn HBO opleiding toegepaste wiskunde gepauzeerd om een aantal redenen, één daarvan is het opdoen van extra development skills! Denk hierbij aan programmeren in Python, werken met data en/ of kunstmatige intelligentie. De bijgevoegde kennismatrix geeft je een beter beeld van de stack die Frank tot nu toe beheerst.

Frank staat momenteel aan het begin van het laatste studiejaar en kan daarom tot en met de start van de afstudeerstage (in overleg) ongeveer 3 dagen per week bij jullie werken. Wanneer gewenst zouden we zelfs kunnen kijken of hij ook zijn afstudeerstage bij jullie doet!

Zoals benoemd studeert Frank HBO toegepaste wiskunde. Een opleiding waarbij de meeste niet meteen denken aan backend development. Al zijn er toch een hele projecten en colleges waarbij programmeren aan bod komt. In dat vakgebied ligt dan ook Frank zijn interesse! Meer over zijn eerdere ervaringen vind je in het bijgevoegde document 'wensenlijst'.

Wil jij meer te weten komen over Frank of ben je geïnteresseerd in een kennismaking? Neem dan via de mail of telefoon contact met mij op!

Dit kan Frank voor je doen

- Programmeren in Python
- Data science of kunstmatige intelligentie werkzaamheden
- Ongeveer 24u per week
- Mogelijkheid tot aanblijven (afstudeerstage en fulltime functie)

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

;