HBO bedrijfskunde student opzoek naar een toffe meewerkstage!

Quinne

Dit is Quinne

Quinne is voor haar opleiding HBO bedrijfskunde opzoek naar een meewerkstage in regio Amsterdam. Ze wil zichzelf graag verder ontwikkelen binnen de marketing en is daarom opzoek naar een bedrijf waar dit mogelijk is. Haar stage duurt 5 maanden en tijdens deze periode is ze 4 dagen per week beschikbaar.

Na het behalen van haar havo diploma startte Quinne aan de opleiding rechten, maar al gauw kwam ze erachter dat ze daar niet helemaal op haar plek zat. Ze wilde wat meer gaan doen met haar creativiteit en besloot over te stappen naar bedrijfskunde. Een brede opleiding met een mooie combinatie van economische vakken en creatief/ probleemoplossend denken.

Ook marketing trekt haar aandacht. Niet alleen omdat ze hier haar creativiteit kan inzetten, maar ook omdat ze het leuk vind bezig te zijn met een bepaalde strategie en te kijken of het wel of niet aanslaat bij de klant. Haar ervaring met grafisch vormgeven (werken met Adobe programma's zoals Photoshop) komt hierbij wel goed van pas.

Buiten haar studie om vindt Quinne het leuk om gezellige dingen te doen met vrienden en familie en werkt ze parttime als allround medewerker in een museum. Wanneer ik aan Quinne vraag wat haar verbeter punt is, antwoordt ze dat ze af en toe te perfectionistisch is. In vele gevallen is dit een voordeel, maar toch merkt ze dat het ook de overhand kan nemen en dat ze het daardoor lastig vindt werk uit handen te geven. Als ik Quinne zou moeten omschrijven in vijf woorden, zouden dat de volgende vijf woorden zijn:
1. Creatief
2. Betrouwbaar
3. Zorgvuldig
4. Teamplayer
5. Assertief

Dit kan Quinne voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

In voorgaande stages heeft Quinne vooral te maken gehad met Search Engine Optimazation, marketing en finance. In deze stages kreeg Quinne te maken met werkzaamheden zoals Linkbuilding, content maken, blogs schrijven en sales.

Quinne heeft verder een cursus in grafisch vormgeven gedaan en beheerst de Engelse en Nederlandse taal volledig.