HBO bedrijfskunde student opzoek naar een HR of marketing stage

Priscilla

Priscilla kan jullie 4 dagen per week ondersteunen op de HR of marketing afdeling voor een periode van 20 weken

Dit is Priscilla

Dit is het profiel van Priscilla uit Rotterdam. Priscilla heeft een interessant profiel en is momenteel bezig met twee opleidingen! Een HBO bedrijfskunde opleiding en een WO bestuurskunde opleiding. Aan intelligentie en doorzettingsvermogen dus geen gebrek!

Voor haar HBO opleiding zou ze graag in september willen starten met een meewerkstage op de HR of marketing afdeling. HRM heeft hierbij haar voorkeur maar ook marketing (of een combi van beide) spreekt haar erg aan! Bedrijfskunde is een brede opleiding waarbij de studenten veel binnen de verschillende afdelingen leren. Erg waardevol natuurlijk, maar Priscilla zou voor nu dus graag wat werkervaring op willen doen binnen HR of marketing team. De stage duurt vanaf september 20 weken (tot januari) en ze is 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken. De 5e dag houdt ze gereserveerd voor haar stageopdracht of terugkom dagen voor school.

Priscilla begon allereerst aan de HBO opleiding bedrijfskunde, maar merkte al gauw dat het haar redelijk goed en gemakkelijk afging. Om deze reden is ze in het tweede jaar van de opleiding begonnen aan een universitaire opleiding, namelijk WO bestuurskunde. Wanneer ze met haar stage begint zal ze in het derde studiejaar van bedrijfskunde zitten en het tweede studiejaar van bestuurskunde.

Het leuke aan beide opleidingen vindt ze dat het nog redelijk breed is. Ze kan uiteindelijk dus nog alle kanten uit en heeft tijdens haar opleiding veel geleerd binnen verschillende afdelingen van het bedrijfsleven. Zoals eerder gezegd trekt HRM haar op dit moment het meest, maar ook marketing vindt ze erg interessant.

Buiten de opleidingen om werkt Priscilla als financieel administratief medewerker bij Unilever wat ze ook erg leerzaam en leuk vindt! Verder vind je onderaan het profiel twee projecten waar Priscilla ook met veel plezier aan heeft. Priscilla omschrijft zichzelf als: sociaal, communicatief, leiderschap, teamplayer maar ook erg zelfstandig en betrouwbaar.

Ben jij opzoek naar een stagiaire zoals Priscilla? Neem dan contact met mij op!

Dit kan Priscilla voor je doen

- 4 dagen per week meewerken op de HR afdeling
- Helpen met personeelszaken en organisatiekunde
- Eventueel marketing gerelateerde werkzaamheden oppakken (combi met HR is mogelijk)

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

In jaar 2 van Bedrijfskunde hebben zijn er 2 interessante modules, waarbij mijn interesse heel erg naar toe ging. Het ging om de modules Productie verduurzamen en Sociale waarde creëren.

Het project ''Productie verduurzamen'' ging om het analyseren van een bestaande bedrijven hoe zij, verduurzaming en circulaire economie implementeren in het bedrijf. Zelf had ik het bedrijf voor H&M en daar implementeren zij al heel veel duurzame producten, aan ons was het idee hoe zij van hun producten meer aan de circulaire economie kunnen doen. Mijn werkzaamheden in de groep waren dat ik groepsleider was en eigenlijk alle ideeën van de teamleden op mij in nam om vervolgens uit te komen op 1 goed idee. Het resultaat dat wij hebben behaald was heel erg gunstig, uiteindelijk hebben wij als groep een 8,0 behaald met het idee waar wij mee zijn gekomen. Het idee waarmee wij mee zijn gekomen is ''Tote bags'' die gemaakt zijn van geretourneerde kleding van de H&M zelf.

Project 2 ging over Sociale waarde creëren. Dit project ging over het implementeren van sociale waarde en de focus lag op New York Pizza Vlissingen. Het ging om hoe zij meer betrokkenen kunnen zijn met lokale gemeenschappen en hun eigen medewerkers en de opdracht was om een adviesrapport te schrijven voor New York Pizza, en hoe zij die doelen kunnen behalen. In dit project had ik weer de leiding genomen om een zo een concreet mogelijk advies rapport te schrijven. Als groep hebben wijn dan ook 2/3 interviews gehouden met de medewerkers en de managers.