HBO bedrijfskunde student opzoek naar een afstudeerstage vanaf september!

Dody

Dody kan een bedrijfskundig vraagstuk oplossen en een waardevol advies/ implementatierapport opstellen.

Dit is Dody

Voor je ligt het profiel van Dody (21 jaar) uit Velsen-Noord. Dody is voor zijn HBO opleiding bedrijfskunde opzoek naar een afstudeerstage. Tijdens de afstudeerstage zal hij vanaf september (in een periode van 5 maanden) een bedrijfskundig vraagstuk oplossen en tevens ondersteuning kunnen bieden op de betreffende afdeling. Zijn voorkeur gaat hierbij wel uit naar de volgende verhouding: 3 dagen onderzoek en 2 dagen meewerken / het onderzoek implementeren.

Net als voor veel studenten was de keuze voor een HBO opleiding voor Dody niet echt gemakkelijk omdat hij nog geen idee had wat hij later wilde gaan doen. Om die reden koos hij voor de brede opleiding bedrijfskunde. Door de jaren heen heeft Dody vooral voor procesoptimalisatie, operations, HR en duurzaamheid interesse ontwikkeld. Zo heeft hij bijvoorbeeld, naast de vele theoretische kennis, gekozen voor een minor HR. Tijdens deze specialisatie is hij dieper in de materie gedoken. Daarnaast heeft hij vorig jaar ook een meewerkstage in de bouwsector gevolgd. Hij was als stagiaire onderdeel van de inkoop afdeling en had meerdere (en diverse) verantwoordelijkheden. Meer over bovenstaande ervaringen (en andere) lees je onderaan het profiel (ervaringen).

Door Dody's extraverte houding komt hij erg sociaal en vriendelijk over. Verder is hij op mij overgekomen als:
- Leergierig
- Zelfstandig
- Flexibel
- Ambitieus

Is Dody de student waar jij naar opzoek bent?

Dit kan Dody voor je doen

✔ Bedrijfskundig vraagstuk oplossen
✔ Resultaat implementeren
✔ Ondersteunen op de betreffende afdeling

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens de meewerkstage was Dody in dienst op de afdeling inkoop voor infrastructuur en civiele werken bij Dura Vermeer. Tijdens de stage heeft Dody een groot project gekregen waarbij hij de taak kreeg om 20 beton fundaties in te kopen voor windmolens in Zeewolde. Dody moest met klanten in gesprek en onderhandelen en moest daarbij ook prijsafspraken en prijsvergelijkingen maken. Na een week had Dody een klant gevonden en een contractafspraak met hem gemaakt, en een paar weken later begonnen ze al met de eerste beton fundatie. Nu staan er 20 windmolens in Zeewolde waarvan ik een bijdrage heb geleverd. Ik vond de vrijheid en verantwoordelijkheid die ik kreeg ontzettend tof en ben blij dat ik deze ervaring mee gemaakt heb.

Tijdens de opleiding heeft Dody veel projecten gedaan omtrent procesoptimalisatie. Voor de opleiding heeft hij ook een vak voor een halfjaar gevolgd die in het teken staat van projectoptimalisatie. In dat half jaar moest Dody en zijn groepje een onderzoek doen over het sollicitatieproces van een IT-bedrijf. Doormiddel van interviews en een magigami sessie kwamen ze erachter dat er veel tijd verloren ging tussen gesprek 1 en gesprek 2 waardoor veel sollicitanten vaak wat anders gezocht hadden. Daarom hebben ze een nieuwe format geïmplementeerd bij het bedrijf en het format wordt nog steeds gebruikt!