Gemotiveerde bedrijfskunde studente Iraisa per september beschikbaar voor een onderzoeksstage

Iraisa

Iraisa kan aan de slag met een verbeteropdracht voor jouw organisatie.

Dit is Iraisa

Maak kennis met Iraisa! Deze studente uit Zeeuws-Vlaanderen, momenteel woonachtig in Breda, is per direct op zoek naar haar stage voor september tot en met januari. Iraisa zoekt iets waarbij ze aan de slag kan met het optimaliseren van een proces. Welk proces dat is, hangt af van de behoefte die de er is bij de organisatie.

Iraisa zocht na haar middelbare school naar een brede economische studie. Na twijfel tussen commerciële economie en bedrijfskunde, koos ze uiteindelijk voor bedrijfskunde, omdat dat wat meer intern gericht was. Ze heeft zelf een erg goede keuze gemaakt. Iraisa zit namelijk erg goed op haar plek en ze heeft bovendien al haar studiepunten behaald. Wat ze met name leuk vindt zijn vakken als supply chain, bedrijfseconomie en HR. Daarnaast vindt ze de projecten erg leuk om uit te voeren.

Tijdens de projecten pakt Iraise veelal de leidersrol. Ze houdt graag de touwtjes in handen en zet graag de lijntjes uit voor het project. Daarnaast is Iraisa ook degene die het contact onderhoud met de opdrachtgevers. Tot slot pakt ze zaken proactief op, om niet achter de feiten aan te hoeven lopen. Meer over de projectervaring van Iraisa vind je onder het kopje 'ervaring'.

Gedurende haar opleiding heeft Iraisa verschillende methodes geleerd om een procesoptimalisatie op te pakken. Zo heeft ze kennis van LEAN, Six Sigma, DMAIC en Design Thinking. Deze methodes kan ze gebruiken om tijdens haar stage het meeste uit de procesoptimalisatie te halen. Naast de optimalisatie die ze uit zal voeren, kan Iraisa ook meelopen in het proces, om het zo heel goed te leren kennen.

Iraisa zoekt een informele maar serieuze organisatie om haar stage te gaan lopen. Ze wil graag een significante bijdrage leveren aan de organisatie en is erg gemotiveerd en gedreven om haar stage op te pakken. Het liefst zit ze nooit stil, dus in haar dagelijks leven is ze dan ook altijd bezig. Zo werkt ze bij Loetje in de bediening, is ze vaak te vinden op een feestje of een festival en kijkt ze graag een potje voetbal met vrienden.

Kan Iraisa bij jullie aan de slag?

Dit kan Iraisa voor je doen

Iraisa kan aan de slag met het optimaliseren van een proces. Bijvoorbeeld logistiek, marketing, automatisering, etc.

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Iraisa is al voor meerdere werkgevers binnen haar opleiding aan de slag geweest:

Bij het verzekeringskantoor Witte Boussen hebben Iraisa en haar medestudenten een opdracht uitgevoerd over het medewerkerswelzijn. Hierop is een oplossing bedacht aan de hand van de Design Thinking methode. De oplossing was uiteindelijk een puntensysteem geworden die nu ook echt is geïmplementeerd.

Voor Bibliotheek West-Brabant te Roosendaal heeft Iraisa ervoor gezorgd dat de telefonische klantbereikbaarheid verbeterd werd. Door middel van de DMAIC methode is de oplossing uiteindelijk een organigram van de organisatie geworden.