Gemotiveerde bedrijfskunde student op zoek naar een meewerkstage per februari

Yasmine

Yasmine gaat helpen bij het optimaliseren van processen

Dit is Yasmine

Maak kennis met Yasmine! Deze bedrijfskunde student is op zoek naar een meewerkstage per februari. Ze helpt graag bij het optimaliseren van processen binnen een grote organisatie. Yasmine is beschikbaar voor 20 weken. Ze is meerdere dagen beschikbaar om mee te werken binnen de organisatie.

Yasmine is gestart op de HAVO met het profiel maatschappij en economie. Toen heeft ze de keuze gemaakt om voor rechten te gaan studeren. Rechten was niet de studie voor Yasmine. Ze heeft vervolgens gekozen voor opleiding bedrijfskunde en in deze studie is het optimaliseren van processen haar favoriete studieonderdeel geworden.

Vanuit haar bijbaan leert Yasmine veel als het gaat om processen. Bij een vliegveld zijn er natuurlijk veel te vinden. Deze kennis neemt ze mee in haar stage en heeft hierdoor ook interesse in grotere ondernemingen. Verder heeft ze veel mensenkennis opgedaan bij haar baan in de supermarkt.

Yasmine is een teamwerker die graag samenwerkt. Ze is besluitvaardig en heeft weinig moeite met beslissingen nemen. Yasmine werkt organisatorische, zoals activiteiten plannen voor vriendinnen. ten slotte is Yasmine vriendelijk en sociaal, waarbij houdt van een goede sfeer en durft ze realistische te denken bij de werkzaamheden.

Yasmine spreek vloeiend Nederlands als Marokkaans in de dialect barber. Ze heeft ook een goede beheersing in de Engelse taal. Vanuit school heeft Yasmine veel gewerkt met Mircosoft en met name erg goed met Excel.

Kan Yasmine bij jullie organisatie aan de slag?

Dit kan Yasmine voor je doen

- optimaliseren
- procesbeheersing
- HR werkzaamheden
- Sales

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Project 1: Organisatie event
Rol: voorzitter/projectleider
Tijdens mijn minor Vaardig in leiderschap heeft Yasmine samen met haar projectgroep in een half jaar een event georganiseerd voor propedeuse studenten die aan een opleiding op de Fontys startten. Er is een kennismakingsdag georganiseerd, waarbij alles zelf geregeld moest worden. Van de activiteiten op de dag zelf tot de catering en de gastsprekers. Yasmine heeft hier zelf een rol gehad als projectleider. Waarbij ze bijvoorbeeld het overzicht hield of alles volgens plan ging.

Project 2: Intergrale bedrijfskundige casus
Een ander project dat Yasmine heeft uitgevoerd, waarvan de tijdsduur ook een half jaar was, is een bedrijfskundige casus analyseren en een consult uitvoeren. Een (fictief) bedrijf liep risico op faillissement, waarbij Yasmine in een duo moest onderzoeken wat er beter kon en hoe ze dit zo professioneel mogelijk konden voorleggen aan de opdrachtgever in een consultancy gesprek. Naast vakkundige kennis en professionaliteit vroeg het project ook grote mate van zelfstandigheid.