Gedreven technische bedrijfskunde student op zoek naar een afstudeerstage

Stefan

Stefan gaat helpen bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen.

Dit is Stefan

Maak kennis met Stefan. Deze technische bedrijfskunde student is op zoek naar een afstudeerstage per direct. Hij kan helpen bij het optimaliseren van (Technische) bedrijfsprocessen. Stefan is beschikbaar voor 20 weken.

Stefan begon op de middelbare school op het VMBO-T niveau. Vanuit hier heeft hij de keuze gemaakt om voor mechatronica te kiezen. Stefan is technisch aangelegd en heeft de opleiding zonder problemen afgerond en kwam voor de keuze om te gaan werken of door te studeren. Met het oog op de toekomst heeft Stefan de keuze gemaakt om door te studeren. Toen was de volgende keuze om een passende opleiding te kiezen. Om het werkveld open te houden heeft hij gekozen voor een technische en economische studierichting.

Stefan vindt de studie erg leuk door de brede omvang van onderwerpen. Wel wordt er veelvoudig tijd gestoken in het optimaliseren van processen in een technische omgeving. De leukste onderdelen van de studie voor hem zijn dan ook strategie ontwikkeling, procesoptimalisatie en projectmanagement. Daarnaast houdt hij er van om diep in een bepaald vraagstuk te duiken.

Stefan kan goed omgaan met Word en Excel. Tijdens zijn studie heeft hij gewerkt met PowerBi en 3D tekenprogramma's. Stefan geeft aan geen grote talenknobbel te bezitten, maar kan goed overweg met Engelse en Nederlands taal. In zijn karakter zit dat hij graag hard werkt. De opdracht en werkzaamheden pakt hij dan ook graag aan en hij heeft de juiste sociale skills om een gezellige collega te zijn. Ten slotte is hij stressbestendig in gesteld en flexibel.

Kan Stefan bij jullie organisatie aan de slag?

Dit kan Stefan voor je doen

- Procesoptimalisatie
- Innovatie ontwikkeling
- Projectmanagement
- Onderzoek doen naar verschillende vraagstukken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Van Dorp
Stefan heeft onderzoek gedaan naar de SCIOS certificeren, bij Van Dorp.
Stefan was verantwoordelijk om elke vestiging op dezelfde wijze te laten werken met hun SCIOS-certificeren.
Voor het bepalen van een standaard werkwijze is onderzocht hoe met de SCIOS-certificering gewerkt dient te worden, vervolgens is Stefan langs elke vestiging van Van Dorp gereden om te onderzoeken hoe hier nu gewerkt werd en hoe dit gestandaardiseerd kan worden. Hier is uit eindelijk een handboek voor opgesteld.
Het onderzoek is goed afgesloten, er wordt op een standaard wijze gewerkt en Stefan heeft een voldoende gekregen voor de stage.

Koninklijke Luchtmacht
Stefan heeft onderzocht welk materieel meegenomen dient te worden tijdens oefeningen en uitzendingen.
Voor het onderzoek heeft Stefan gekeken welk materieel volgens de planning benodigd is, ook zijn er verschillende interviews gehouden. Tijdens deze interviews is een set materieel bepaald, voor het onderhoud op korte termijn, hiervan zijn pakketten gemaakt en worden meegenomen in de helikopter. Verder is er een lijst gemaakt met het materieel op de lange termijn, dit materieel wordt getransporteerd in containers voor oefeningen en uitzendingen.
De stage is met een voldoende afgesloten.

Kuehne + Nagel
Stefan heeft onderzoek gedaan naar de verstoringen in het inbound proces.
Er moest bepaald worden hoeveel verstoringen er in het inbound proces aanwezig waren en hoeveel stilstand deze veroorzaakten.
Er zijn metingen uitgevoerd om de doorlooptijd van het inbound proces te bepalen, vervolgens is via bronnen bepaald hoeveel verstoringen er aanwezig zijn en hoeveel stilstand dit veroorzaakt.
De stage is niet met een voldoende afgesloten.