Gedreven student op zoek naar een afstudeerstage per februari

Stijn

Stijn gaat helpen bij het opzetten van een (online) marketingplan om inzicht te creëren.

Dit is Stijn

Maak kennis met Stijn! Deze Small business & Retailmanagement student is op zoek naar een afstudeerstage per februari. Hij gaat helpen bij marketingopdracht binnen de organisatie, zoals het schrijven van een (online) marketingplan. Stijn is 20 weken beschikbaar tijdens zijn afstudeerstage met volledige focus op zijn onderzoek.

Stijn heeft zijn havo afgerond en is vervolgens begonnen aan de opleiding Small business & Retailmanagement. De marketing binnen de opleiding heeft de meeste aandacht gekregen van Stijn. Hij wil dan ook graag een marketing afstudeeropdracht uitvoeren. Momenteel verblijft Stijn in Bilbao om een minor te volgen in Marketing & Business Communication. Door het reizen beschikt hij over een goede Engelse en Nederlandse taal.

Stijn is een avontuurlijke jongen die ook vanuit zijn school geld heeft verzameld voor het goede doel in Bolivia. De reis naar Bolivia heeft hij zelf bij elkaar moeten verzamelen en hier heeft hij 2 weken geholpen bij goede doelen. Tijdens zijn opleiding heeft Stijn vaker een planmatige rol uitgevoerd. Hij is een goed georganiseerde student. Andere eigenschappen van Stijn zijn:
- Geduldig
- Meelevend
- Goed in samenwerken
- Kan leidinggeven
- Communicatie sterk

Dit kan Stijn voor je doen

- social media beheren
- marketing in de vorm van flyers en formulieren maken
- A/B testen
- Online marketing

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Stijn is een gezellig jongen die goed zelfstandig zijn opdracht kan uitvoeren.