Gedreven student Office Management per september op zoek naar een meewerkstage gedurende 5 maanden.

Koen

Dit is Koen

Ik stel je graag voor aan Koen. Hij volgt de versnelde opleiding Office Management aan het Windesheim. Per september is hij op zoek naar een meewerkstage gedurende 5 maanden. Koen is 5 dagen in de week beschikbaar.

Koen heeft voor zijn huidige opleidingen twee opleidingen gevolgd. Echter kwam hij erachter dat hij een opleiding zocht waar hij meer in contact is met mensen. Dit is de reden dat hij voor de opleiding Office Management heeft gekozen. Het spreekt hem aan om dingen te regelen en te organiseren.
Binnen zijn opleiding leert hij veel over verschillende zaken in een organisatie. Hij krijgt vakken zoals, marketing, personeelszaken, financiën en organisatiekunde. Projectenmanagement staat centraal binnen zijn studie. Binnen zijn stage wilt hij graag onderdeel uitmaken van een project.

Koen heeft verschillende projecten tijdens zijn studie uitgevoerd. Zo heeft hij de bezettingsgraad van een ziekenhuis onderzocht en verschillende procesoptimalisaties uitgevoerd. Tijdens projecten neemt Koen een leidende rol op zich. Hij geeft graag zijn mening en gaat 100% voor zijn doelen.

Naast zijn studie is hij oprichter van een internationaal game project. 100 vrijwilligers werken samen om een game op te richten. Denk aan mensen die de schetsen kunnen maken, het in 3D kunnen ontwikkelen tot mensen die muziek bedenken. De populariteit van de game groeit enorm. Zo mag hij volgende week naar Duitsland naar een conference om over dit project te vertellen.

Ik heb Koen leren kennen als een sociale en energieke kandidaat. Hij kan in het begin rustig overkomen, maar als hij de organisatie beter leert kennen, komt hij losser. Verder is hij erg daadkrachtig en gaat helemaal voor zijn doelen.

Kan Koen bij jullie aan de slag?

Dit kan Koen voor je doen

- Ondersteunen op de productieafdeling
- Ondersteunen op de marketingafdeling
- Ondersteunen bij verschillende projecten

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Voor een project moest worden onderzocht of het bedrijf omtrent LEAN nog verbeterd kon worden.

Tijdens dit project was het Koen zijn taak om de projectgroep te leiden en ervoor te zorgen dat een kwalitatief goed eindproduct op kon worden geleverd. Zo heeft hij met het bedrijf afspraken gemaakt om het kantoor te bezoeken, interviews af te nemen en met een leidinggevende hun huidige processen bekeken. Hiernaast moest voor de projectgroep het werk constant worden verdeeld en regelmatig vergaderingen worden opgezet om de progressie in kaart te kunnen brengen en eventueel het werkplan hierop aan te passen.

Het resultaat is dat de klant erg tevreden was met het opgeleverde rapport en de samenwerking tijdens het onderzoek. Voor de project groep betekende de soepele samenwerking een mooi cijfer voor het laatste project van het jaar.

Project 2:

Koen heeft in 2012 een organisatie opgericht voor hobbyisten om samen een computerspel te ontwikkelen. Inmiddels werken bij de organisatie meer dan 100 mensen en is de publieke interesse in het eerste project enorm gegroeid. Op dit moment volgen via verschillende social media ruim 100,000 mensen wekelijks de ontwikkeling van het project.

Het is de taak van Koen als oprichter, Project Lead en Creative Director om het project van begin tot eind in goede banen te leiden. Zo houdt hij zich bezig met mensen aannemen, PR en social media.

Ook regelt Koen de PR zijde van het project. Dit houdt in dat hij veel met journalisten belt en schrijft, aan interviews meedoet, relaties opbouwt met influencers en af en toe naar het buitenland gaat op uitnodiging van bedrijven die graag een artikel over het project willen plaatsen en hiervoor graag in hun studio een interview houden.

https://www.skyblivion.com
https://www.youtube.com/watch?v=z2R8e3X4QAI