Gedreven student Business Studies met de afstudeerrichting management en beleid, op zoek naar een afstudeerstage in procesoptimalisatie.

Jeffrey

Jeffrey kan naast het schrijven van een beleidsplan werkzaamheden uitvoeren binnen verschillende teams

Dit is Jeffrey

Mag ik je voorstellen aan Jeffrey? Een student Business Studies die als afstudeerrichting management en beleid heeft gekozen. Tijdens zijn afstudeerstage van 20 weken, wil hij graag onderzoek doen naar verandermanagement, procesverbetering en/of kwaliteitsmanagement. Daarnaast kan hij 2 tot 3 dagen meewerken binnen de desbetreffende afdelingen.

Jeffrey heeft voor zijn opleiding gekozen, omdat hij een brede economische studie zocht. In het begin van zijn opleiding heeft hij verschillende vakken gevolgd, zoals finance, marketing, hrm en bedrijfskundige vakken. Het fijne van de breedte van zijn opleiding zit hem vooral in de informatie die hij van verschillende vakgebieden op heeft gedaan en dat hij zich vervolgens kan specialiseren. Het optimaliseren van processen vindt hij enorm interessant. Hij vindt het daarom ook belangrijk dat je concrete verbeteringen kan doorvoeren binnen een organisatie.

Tijdens zijn meewerkstage heeft Jeffrey onderzoek verricht naar het optimaliseren van bepaalde assortimenten binnen een winkelketen. Hierbij heeft hij zichzelf vooral bezig gehouden met het analyseren van de verkoopcijfers, afnemen van enquêtes bij klanten en onderzoeken welke artikelen overbodig zijn binnen het huidige assortiment. Aan de hand van zijn advies heeft het bedrijf de inkoopstromen beter kunnen reguleren en het assortiment kunnen optimaliseren.

Jeffrey staat bekend als een sociaal een grappig persoon, die altijd in is voor gezelligheid. Wel vindt hij het moeilijk om hulp te vragen, waardoor hij problemen liever zelf op wil lossen. Hier werkt hij wel aan, door vaker vragen te stellen en anderen te betrekken bij de dingen die hij doet. Woorden die Jeffrey omschrijven:

- Sociaal
- Leergierig
- Zelfstandig
- Professioneel
- Teamspeler

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

;