Gedreven ondernemerschap en Retail management student op zoek naar een afstudeerstage per februari

Luc

Luc kan helpen bij marketing en infographics maken. Binnen zijn studie heeft hij geleerd om een product op de (internationale) markt te zetten.

Dit is Luc

Maak kennis met Luc. Deze Ondernemerschap en Retail management student is op zoek naar afstudeerstage per februari. Deze kandidaat kan helpen bij online marketing in combinatie van een onderzoek. Hij is beschikbaar voor 20 weken. Het onderzoek kan verschillende kanten op gaan.

Luc is begonnen aan de vmbo en heeft de vervolgstap gezet naar de havo, omdat hij nog geen idee had wat hij zou moeten gaan studeren op het MBO. Op de havo koos hij voor een natuurkunde profiel. De natuurkunde was aan het einde van zijn diploma toch niet helemaal zijn ding. Nu heeft Luc de bewuste keuze gemaakt voor het economische domein.

Tijdens het derde jaar heeft Luc gekozen voor een sales minor. Hierbij vindt hij het leuk om veelvoudig met mensen om te gaan en doelgericht te werken. Luc is vocaal sterk en heeft interesse in menselijke gedragingen. Hierbij is schuwt hij niet om nieuwe culturen te leren kennen. Tijdens zijn studie werd marketing steeds meer zijn ding. Marketing zet hij in met combinatie van verkopen van producten.

Luc moet natuurlijk afstuderen en moet een opdracht uitvoeren door middel van desk- en fieldresearch. Tijdens zijn stage heeft hij de skills om te werken met canva voor infographic. De kennis voor Excel heeft Luc zelf aangeleerd en verschillende CRM systemen. Luc wil graag veel leren tijdens zijn stage.

Luc heeft de volgende eigenschappen:
Loyaal;
meelevendheid en mensenkennis;
structuur behouden met een flexibiliteit;
Eerlijk;
Engelse taalbeheersing;
Reflecteren op eigen gedrag.

Dit kan Luc voor je doen

- Sales
- Infographic maken
- Beleidsmatig onderzoek uitvoeren (met als doel meer dan 3 tot 5 jaar te gebruiken)
- Online media gebruiken richting een doelgroep.