Gedreven en professionele Business Studies studente Eline, per februari op zoek naar een allround HRM meewerkstage.

Eline

Dit is Eline

Maak kennis met Eline! Een spontane Business Studies studente die tijdens haar stage alles te weten wilt komen over HRM. Eline is per februari op zoek naar een meewerkstage waarbij ze vier dagen in de week kan meewerken en één dag besteed aan haar onderzoek. Tijdens een eerdere stage op het mbo heeft Eline ervaring opgedaan op het gebied van recruitment. Dit vindt ze leuk, maar wilt tijdens haar hbo stage met meerdere werkzaamheden aan de slag gaan. Zelf lijkt het haar leuk om onderzoek te doen op het gebied van doorgroei of uitstroom van personeel, dit is iets waar ze zich graag in wilt ontwikkelen. Als ze tijdens haar meewerkstage recruitment werkzaamheden moet uitvoeren vindt ze dit geen probleem, als dit maar niet fulltime is. Eline is in het bezit van een auto, maar geeft de voorkeur haar het reizen met het OV. Dit bespaart haar namelijk veel geld. Omdat Eline in de week van 25 februari op vakantie gaat kan deze deze week niet werken, maar ze wilt de gemiste uren uiteraard inhalen!

Eline heeft voordat ze haar hbo opleiding begin de opleiding International Marketing and Communication op mbo niveau-4 gevolgd. Na het behalen hiervan wist ze niet waar ze in wilde doorstuderen. Daarom was de opleiding Business Studies een uitkomst! Tijdens deze opleiding heeft ze de eerste twee jaar meerdere studierichtingen gevolgd. Toen ze dan ook het vak HRM kreeg wist ze direct dat ze hierin door wilde leren. Momenteel volgt ze daarom ook de minor arbeidspsychologie, het interessantste en leukste onderdeel van haar studie zegt ze zelf. Ze krijgt les over de positionering van HR, Employer Branding, maar ook wat voor rapportages er gemaakt kunnen worden. Als deze rapportages in het Engels zijn is dit ook geen probleem, dit spreekt en leest ze namelijk goed. De keuze waarom ze voor HRM heeft gekozen en niet in de richting van marketing, is omdat ze het belangrijk en leuk vindt om met mensen om te gaan. Je leest dus goed dat Eline een topper is die echt om mensen geeft!

In het dagelijks leven vindt Eline het leuk om leuke dingen te doen met haar vrienden. Ze woont in Hillegom en is daarom zo in Haarlem, Leiden of Amsterdam! Verder werkt ze al vijf jaar als bijbaan als gastvrouw in een verzorgingshuis. Ze vindt het een ideale en leuke baan om naast haar studie te doen! Ze wilt de gasten altijd een zo leuk mogelijk tijd geven en maakt graag een praatje. Iedereen in het verzorgingshuis kent Eline dan ook en is blij met haar. Personen in de omgeving van Eline omschrijven haar dan ook als:
o Leergierig
o Gemotiveerd
o Gestructureerd
o Resultaatgericht
o Spontaan

Dit kan Eline voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Eline heeft in totaal 7 maanden stagegelopen in het buitenland. Ze heeft 5 maanden stage gelopen in Marbella (Spanje) bij een makelaarskantoor en daar 2 maanden in Dublin. Bij het makelaarskantoor heeft Eline zich vooral beziggehouden met het klantencontact met Nederlandse & Engelse klanten. Hierbij was het haar taak hen te helpen met de zoektocht naar een droomwoning. In Dublin heeft Eline vooral zich bezig gehouden met de marketing & communicatie van het bedrijf. Tijdens deze stage is ze zelfstandiger geworden en veel geleerd over verschillende culturen, normen en waarden.

Eline heeft 9 maanden stage gelopen bij uitzendbureau Unique Leiden en zicht bezig gehouden met verschillende facetten van HR. Bijvoorbeeld Recruitment, klantencontact, onderzoeksrapport, Sociale media, intakes met kandidaten en voorstellen van kandidaten. Tijdens haar hbo stage wilt ze zich verder ontwikkelen.

Eline is genomineerd voor de Teylerprijs. Dit is een prijs voor de beste propedeuse student, uitgereikt door Hogeschool InHolland. Deze prijs win je door het behalen van deadlines, afspraken nakomen, hoge cijfers halen. Voor haar was dit een waardering voor haar inzet.