Gedreven bedrijfskunde student op zoek naar een meewerkstage per februari.

Thomas

Dit is Thomas

Maak kennis met Thomas. Deze bedrijfskundestudent is op zoek naar een meewerkstage per februari. Hij kan helpen bij procesoptimalisatie, bij voorkeur, maar heeft ook via zijn studie meer over finance, marketing en HR geleerd. Hij is beschikbaar voor 20 weken en zal rond de 36 uur beschikbaar zijn, waarbij er vooral meegewerkt wordt.

Thomas heeft de middelbare school afgerond op het vmbo en voetbalde op dat moment op hoog niveau. De keuze voor sport en bewegen was hierdoor gemaakt, niet echt wetende wat hij moest kiezen. Het leren van elke spier in het menselijk lichaam was niet aan hem besteed en Thomas ging verder zoeken naar een juiste studie. Ook de tweede keuze beviel niet echt, mede door het mbo, waarin hij zichzelf liet leiden door de onprofessionele houding van zijn klasgenoten. Thomas ging uiteindelijk vooral aan de slag als teamleider bij zijn bijbaan.

Door deze bijbaan kreeg Thomas veel verantwoordelijkheden en kreeg hij te maken met veel escalaties en het oplossen van problemen. Dit deed hem beseffen dat Thomas dit erg leuk vindt, maar dat hij zonder diploma nooit de gewenste doorstroom kan maken. Hierdoor heeft Thomas zich aangemeld voor de hbo-opleiding bedrijfskunde en dit bevalt erg goed, waardoor hij zichzelf goed kan vinden in de werkwijze.

Tijdens de opleiding vindt Thomas het leuk om een opdracht op te pakken vanaf de bodem en het geheel uit te zoeken. Hierbij analyseert hij een situatie, leert van de situatie en zorgt Thomas ervoor dat de 'waarom'-vraag snel wordt opgepakt. Hij heeft een sterke zelfreflectie en kan vanuit een positieve instelling naar een situatie kijken, waarbij hij kijkt naar wat er gedaan kan worden in plaats van wat er niet kan. Hierbij verandert Thomas de situatie naar zijn hand.

Thomas is een nieuwsgierige student die graag eerlijk en betrouwbaar zijn taken uitvoert. Hij is consequent in zijn gedrag en denkt graag met anderen mee om zo tot de beste beslissing te komen, dit alles met een positieve houding. Thomas kan werken met de Officepakketten en is niet onbekend met Canva en Prezi. Thomas beheerst de Nederlandse taal en kan ook goed overweg met Engels.

Tijdens zijn stage gaat hij graag aan de slag met een proces om deze op een positieve manier voor de organisatie te veranderen. Dit kan zorgen voor kostenbesparing of juist verhoging van de omzet.

Dit kan Thomas voor je doen

- Procesoptimalisatie
- Marketing
- Finance
- HR