Gedreven bedrijfskunde student op zoek naar een afstudeerstage per februari

Maud

Maud kan helpen bij verschillende optimalisatie onderzoeken op gebied van productie tot logistiek.

Dit is Maud

Maak kennis met Maud! Deze bedrijfskunde student is op zoek naar een afstudeerstage per februari. Maud komt helpen bij het optimaliseren van processen, zoals de supply chain of innovatieve ideeën. Ze is beschikbaar voor 20 weken en is niet beroerd om naast haar opdracht extra taken op te pakken.

Maud is op het middelbaar onderwijs opgeklommen van basis naar havo. Met deze drive heeft ze het 4de jaar van haar opleiding bedrijfskunde bereikt. Tijdens haar zoektocht voor een passende studies heeft ze verschillende opleidingen in het economische domein onderzocht. Bedrijfskunde met procesoptimalisatie was het meeste passend.

Tijdens de afstudeerstage wil Maud graag een probleemstelling oplossen. Ze heeft in haar vorige stage in een logistieke ontwikkeling meegewerkt op de afdeling inkoop. Momenteel doet Maud de minor bestuurlijke aanpak ondermijning. De minor past niet perse bij de opleiding, maar voor Maud was het een uitdaging om iets nieuws erbij te leren.

Maud heeft een goede beheersing van de Nederlands en Engels taal. Daarnaast kan ze een basis gesprek voeren in het Duits. Maud werkt een opdracht graag tot in perfectie uit en analyseert alle mogelijke opties voor de start van een onderzoek. Maud organiseert de werkzaamheden goed en doet dit met een kritische blik. Maud is ten slotte proactief en vindt het niet erg om naast haar onderzoek werkzaamheden mee op te pakken.

Mag Maud bij jullie aan de slag?

Dit kan Maud voor je doen

Optimaliseren van:
- logistiek
- procesmatig
- supply chain
- inkoop

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Louwman Logistics: Maud heeft in een half jaar tijd het inkoopproces gedigitaliseerd en gestandaardiseerd. Het inkoopproces gebeurde nog volledig per mail. Maud heeft ervoor gezorgd dat dit voortaan via een platform gebeurde. Hierbij heeft Maud als inkoopmedewerker meegewerkt.

Ctac: Maud heeft in 20 weken tijd een rationalisatie in tools gewaarborgd. Er was geen beleidsvoering omtrent de aanschaf van nieuwe tools. Hierdoor werden er steeds nieuwe tools aangeschaft en was er geen overzicht meer van de tools. Maud heeft het aantal tools teruggebracht en een beleid geschreven. Dit beleid is geschreven om te waarborgen dat er niet weer nieuwe tools worden aangeschaft.