Gedreven Bedrijfskunde student Lieke per februari op zoek naar een marketing en evenementen afstudeerstage.

Lieke

Dit is Lieke

Graag stel ik je voor aan Lieke!

Lieke is een enthousiaste 22-jarige studente Bedrijfskunde aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Momenteel is ze op zoek naar een afstudeerstage, die loopt van 5 februari tot 21 juni. Gedurende deze periode kan ze 2,5 dag per week meewerken. Wat Lieke vooral boeiend vindt, is alles op het gebied van marketing, met een speciale interesse in het bereiken van specifieke doelgroepen. Daarnaast heeft ze een passie voor het organiseren van evenementen. Haar stageopdracht omvat het uitbrengen van zelfstandig advies binnen de bedrijfskundige context, waarbij ze zich kan richten op strategie, leiderschap, operations, procesoptimalisatie, marketing, of klantcontact. Lieke woont momenteel in Coevorden, maar ze is vastbesloten om haar afstudeerstage in de omgeving van Den Haag of Rotterdam te voltooien, met een maximale reistijd van één uur, afhankelijk van het openbaar vervoer. Haar vriend woont in Rotterdam en heeft daarom zeker een verblijf, maar ze is ook zelf hard op zoek naar een eigen plek.

Naast haar huidige opleiding heeft Lieke ook een MBO-opleiding Facilitair Leidinggevende op niveau 4 succesvol afgerond. Ze koos voor Bedrijfskunde omdat ze een economische opleiding met verschillende invalshoeken wilde volgen. Haar favoriete vakken omvatten marketing, communicatie, leiderschap, en HRM, met marketingcommunicatie als absolute favoriet. Lieke krijgt energie van het organiseren van evenementen, het uitstippelen van strategieën en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden in marketing. Ze kan er urenlang in opgaan. Echter, Lieke heeft ook ontdekt dat accountancy haar interesse het minst wekt.

Lieke heeft al enige stage-ervaring opgedaan, waaronder een halfjaar stage op Aruba. Werken in een nieuwe omgeving was een uitdaging, maar het heeft haar flexibiliteit en aanpassingsvermogen versterkt. Ze ontdekte dat de combinatie van sociaal klantcontact en marketing goed bij haar past. Tijdens haar MBO-opleiding heeft ze een event stage gedaan voor een goed doel, waarbij ze een groep fietsers ondersteunde die de Alpe d'Huez beklommen. In haar vrije tijd werkt Lieke als voedingsdeskundige in een sportschool en heeft ze een minor in psychologie gericht op leiderschap gevolgd. Het achterhalen van de gedachten van mensen heeft altijd haar interesse gewekt.

Lieke is taalvaardig in zowel Nederlands als Engels, en ze beheerst ook een beetje Duits. Ze is bedreven met computers en heeft ervaring met verschillende programma's. Haar hogeschool vereist dat ze HBO-begeleiding krijgt en dat er minimaal 10 FTE werkzaam zijn.

Buiten haar academische en professionele bezigheden geniet Lieke van gezellige activiteiten met vriendinnen, sporten, en gezonde voeding. Haar passies weerspiegelen haar actieve en gezonde levensstijl. Personen in haar omgeving omschrijven haar als:
• Professioneel
• Leergierig
• Sociaal
• Ondernemend
• Communicatief sterk

Dit kan Lieke voor je doen

✔ Meewerken op de marketingafdeling
✔ Mogelijke blijven werken na afstuderen
✔ Onderzoek gericht op marketing
✔ 2,5 dag in de week meewerken