Floortje enthousiaste facility management studente per februari beschikbaar voor een afstudeerstage

Floortje

Floortje is klaar om een uitdagende opdracht binnen facility management aan te pakken en kan daarnaast 2 dagen per week meewerken

Dit is Floortje

Mag ik je voorstellen aan Floortje (22)? Floortje is een gedreven student Facility Management met een minor in Inkoop en Internationaal Aanbesteden. Momenteel is ze op zoek naar een afstudeerstage waarin ze haar vaardigheden, opgedaan tijdens haar vierjarige opleiding, verder kan ontwikkelen. Vanaf februari is Floortje op zoek naar een afstudeerstage, waarin zij 2 dagen per week mee kan werken en daarnaast een onderzoek uit kan voeren, voor een periode van 20 weken. Ze heeft bijzondere interesse in onderwerpen als procesoptimalisatie, verduurzaming en personeelsbehoud.

Floortje heeft eerdere werkervaring opgedaan bij een bakkerij en een schoenenwinkel, hier ontdekte ze haar passie voor klantcontact en het werken met mensen. Zij heeft haar sociale vaardigheden hier sterk ontwikkeld. In het vakgebied van Facility Management heeft ze diverse stages doorlopen, waaronder bij Tata Steel, waar ze nog steeds werkzaam is. Tijdens haar stage bij Tata Steel was ze verantwoordelijk voor de distributie van kantoorartikelen over het terrein. Door haar oog voor detail en probleemoplossend vermogen slaagde zij erin om het proces te optimaliseren. Hierdoor bereikten de pakketten sneller en nauwkeuriger de juiste personen.

Daarnaast heeft Floortje een nieuw ontwerp geïntroduceerd voor de inrichting van een ziekenhuis, met als doel mensen aan te moedigen gezondere keuzes te maken. Dit omvat onder andere de strategische positionering van elementen zoals trappen en liften, met als resultaat een omgeving die het nemen van de trap bevordert en gezonde voedingskeuzes aanmoedigt.

Voor haar afstudeerstage is Floortje echt op zoek naar mens georiënteerde opdracht, waarbij zij onderzoek kan doen naar het optimaliseren van processen. Daarnaast vindt Floortje het verduurzamen van processen, waaronder het behouden van personeel, maar ook het verduurzamen van werkmaterialen erg interessant.

Woorden die Floortje omschrijven:
- Behulpzaam
- Oplossingsgericht
- Nieuwsgierig
- Communicatief vaardig

Dit kan Floortje voor je doen

✔ 2 dagen per week meewerken
✔ Strategisch meedenken
✔ Klantcontact
✔ Ruimtebeheer

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Project 1: Optimalisatie van logistiek proces voor het ontvangen en verspreiden van kantoor artikelen over het terrein.

Situatie: Tijdens haar stage bij een ESFM, Tata Steel bevond Floortje zich in een situatie waarin het logistieke proces inefficiënt en kostbaar was. Er werden met regelmaat pakketten verkeerd of te laat bezorgt. Wat voor veel kosten en extra werktijd heeft gezorgd.

Taak: Haar belangrijkste taak was om het huidige proces in kaart te brengen en te kijken waar de knelpunten zaten. Hierbij moest ze ervoor zorgen dat de voorraadkosten werden verlaagd zonder de operationele efficiëntie in gevaar te brengen.

Actie: Floortje begon met het verzamelen van gegevens over het huidige voorraadbeheerproces, zoals inkoopcycli, orderverwerking en opslagkosten. Ze identificeerde inefficiënties en stelde een nieuw voorraadbeheersysteem voor, met nadruk op geautomatiseerde voorraadcontrole en betere leveranciersrelaties.

Resultaat: Dankzij Floortje's inspanningen werd het voorraadbeheerproces geoptimaliseerd, wat resulteerde in aanzienlijke kostenbesparingen voor het bedrijf.

Project 2: Slim Sleutelbeheer bij De Bazaar BV. Beverwijk

Situatie:: Tijdens haar stage bij De Bazaar had Floortje te maken met een beetje een rommel als het ging om het bijhouden van sleutels en wie toegang had tot welke ruimtes. Dat zorgde soms voor gedoe en maakte en bracht de veiligheid in gevaar.

Taak: Floortje's taak was om dit chaotische sleutelbeheer aan te pakken. Ze wilde ervoor zorgen dat er een handig systeem kwam om de fysieke sleutels en wie waar naar binnen mocht, goed te regelen. Tegelijkertijd moest ze ervoor zorgen dat alles veilig bleef.

Taak: Haar hoofdtaak was om het sleutelbeheerproces te herzien en verbeteren. Floortje moest ervoor zorgen dat er een effectief systeem werd geïmplementeerd voor het beheer van fysieke sleutels en elektronische toegangscontrole, terwijl hij de veiligheid van de faciliteiten handhaafde.

Resultaat: Dankzij Floortje werd het hele sleutelbeheerproces veel overzichtelijker en veiliger. Het bedrijf kon nu makkelijker sleutels beheren, regelen wie waar naar binnen mocht, en ervoor zorgen dat iedereen zich netjes aan de veiligheidsregels hield.