Flip, een super gemotiveerde bedrijfskunde student, die graag aan de slag gaat met een procesoptimalisatie vraagstuk binnen de sales.

Flip

Flip kan verschillende processen binnen de sales, zoals het voor onderzoek of de aanloop en het closen van deals versnellen door ze efficiënter in te richten.

Dit is Flip

Flip is een vierdejaars student bedrijfskunde en is per februari opzoek naar een afstudeerstage binnen de sales. Flip heeft, voordat hij begon aan de opleiding bedrijfskunde, twee jaar rechten gestudeerd. Na twee jaar kwam hij tot de conclusie dat dit niet helemaal zijn vakgebied was, waarna hij gekozen heeft voor een andere opleiding. Zodoende kwam hij uit bij bedrijfskunde, een brede opleiding met veel mogelijkheden.

Terugkijkend op de opleiding bedrijfskunde vindt hij het jammer dat hij zichzelf nergens in heeft kunnen specialiseren. Hierdoor twijfelt Flip om, na zijn studie bedrijfskunde, door te gaan studeren. Op dit moment neigt hij meer naar een toffe baan, in een jong team, binnen de sales.

Maar voor het zover is moet Flip eerst de studie bedrijfskunde succesvol afronden. Daarvoor is hij opzoek naar een interessant sales vraagstuk. Hij gaat graag aan de slag met procesoptimalisatie binnen de sales. Waaraan kan dan gedacht worden? bijvoorbeeld het efficiënter inrichten van de aanloop tijd of het closen van de deal. Dat is gelukkig niet het enige, want Flip staat open voor elk interessant vraagstuk binnen de sales van een grote organisatie. Zo ziet hij zichzelf graag afstuderen bij een organisatie met meer dan 50 FTE.

Flip is altijd vrolijk en een echte teamplayer. Hij pakt in een team graag zijn verantwoordelijkheid en de leiding. Hij is verbaal sterk en kan goed analyseren. Zijn verbeterpunten liggen voornamelijk schriftelijk en administratief.

Naast zijn studie heeft Flip al verschillende werkzaamheden gedaan bij toonaangevende bedrijven. Zo heeft hij verschillende opdrachten uitgevoerd in de financiële- en duurzaamheidssector. Naast zijn werkzaamheden voetbalt Flip graag en is hij graag met vrienden. Ook heeft hij zijn eigen bedrijf, de in- en verkoop van horloges. Dit is allemaal ontstaan uit een hobby.

Dit kan Flip voor je doen

- Communicatief vaardig (Nederlands & Engels)
- Analytisch
- Doelgericht
- Nauwkeurig

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Flip heeft in jaar twee een duurzaamheidsplan opgesteld voor de supermarktketen Boni. Hierbij is gekeken naar het verduurzamen van de communicatie, inkoop en isolatie. Hierin lag zijn persoonlijke focus op de communicatie en het opstellen van een adviesrapport.

Flip heeft een actuele paper geschreven in de vorm van een pleidooi over: 'Thuiswerken het nieuwe normaal'. Hierin werden alle aspecten van het thuiswerken en de coronacrisis in kaart gebracht, onderzocht en vergeleken om tot een persoonlijke conclusie te komen.

Flip heeft een fictieve onderneming gestart in de retail branche waarin alle aspecten van een daadwerkelijke onderneming aan bod kwamen. Hij was verantwoordelijk voor het investeringsplan en het pand.