Eva studente Facility Management op zoek naar een meewerkstage project/event management!

Eva

Eva kan ondersteuning bieden bij het plannen, bedenken, organiseren en uitvoeren van events!

Dit is Eva

Mag ik je voorstellen aan Eva (20)? Een studente Facility management die voor haar opleiding op zoek is naar een meewerkstage vanaf februari. Tijdens haar stage zal Eva 20 weken lang, 5 dagen per week mee gaan werken binnen de organisatie. Tijdens haar stage wil Eva zich graag bezig houden met het bedenken, plannen en uitvoeren van projecten/events en de marketing die daarbij komt kijken.

Na het behalen van haar havo diploma is Eva gestart met de opleiding social work, wat geen succes is geweest. Hierna heeft zij de keuze gemaakt om met Facility Management verder te gaan, een brede opleiding waardoor zij binnen verschillende onderdelen van een organisatie aan de slag kan gaan. Eva is dan ook breed georiënteerd, maar vindt vooral het gedeelte plannen en organiseren, wat in verschillende vakken terug komt erg interessant. Zij heeft tot nu toe dan ook nog geen moment spijt gehad van haar keuze.

Tijdens haar opleiding heeft Eva al eerdere werkervaring opgedaan tijdens haar stage bij Scotch en Soda. Zij heeft tijdens haar stage mee gewerkt met de facility manager en heeft als onderdeel van haar stage een schoonmaak plan uitgewerkt, die het schoonmaakbedrijf daadwerkelijk heeft toegepast. Naast haar stage heeft Eva ook verschillende projecten uitgevoerd, waaronder het event 'Ik hou van mijn thuiswerkplek'. Over haar stage en projecten is onderaan de pagina meer te vinden.

Bij haar vrienden en familie staat Eva bekend als iemand die veel lacht en positiviteit met zich meebrengt. Zij is dan ook erg optimistisch, maar dat kan op sommige momenten zijn keerzijden hebben. Woorden die Eva omschrijven:
- Optimistisch
- Planmatig
- Sociaal
- Perfectionistisch

Dit kan Eva voor je doen

✔ Planning, bedenken en uitvoeren van events
✔ Event/project management
✔ Ondersteuning bieden
✔ 5 dagen per week meewerken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

In 2020 begon Eva met de opleiding Facility Management op de Haagse hogeschool. In het eerste jaar van Eva haar studie heeft zij met anderen uit haar klas een evenement moeten organiseren. Dit evenement moest corona proof, dus online. Het evenement heette: 'Ik hou van mijn thuiswerkplek'. Dit evenement bestond uit spellen van het tv programma 'Ik hou van Holland'. Eva haar taak tijdens dit evenement was het maken van een planning voor de verschillende spellen. Ook was Eva aanwezig bij een spel, om deze uit te leggen en te ondersteunen waar nodig. Voor dit project had onze klas een 8,7 gehaald.

Eva heeft in 2022 tijdens haar tweedejaars stage een schoonmaak plan opgesteld voor het nieuwe warehouse van Scotch & Soda. Het schoonmaakbedrijf heeft haar laten weten dat zij nog nooit zo een uitgebreid en fijn schoonmaak plan hadden mogen ontvangen. Andere taken van Eva waren bijvoorbeeld naar diverse winkels van Scotch & Soda gaan om problemen op te lossen en het mee denken aan een nieuw werkplek concept in het gebouw. Het resultaat dat Eva heeft behaald voor dit stageverslag was een 8.5!