Enthousiaste studente bedrijfskunde op zoek naar een leerzame meewerkstage!

Eef

Dit is Eef

Maak kennis met Eef, een studente bedrijfskunde die voor een periode van 20 weken vanaf februari op zoek is naar een meewerkstage waar zij veel kan gaan leren.
Op de middelbare school kwam Eef er al vlot achter dat zij geheid een economische studie wilde gaan doen. Door de open dag op bedrijfskunde wist zij het zeker, bedrijfskunde is de studie voor haar.

Eef mag vanaf februari gaan starten met haar meewerkstage. Door haar brede opleiding mag zij een hoop dingen doen, maar zij wilt het liefst iets in de marketing of HR doen, omdat de raakvlakken met de opleiding zijn waar zij het meeste plezier uit haalt.

Eef wilt haar meewerkstage gebruiken om veel te leren omtrent haar opleiding, en om het in de praktijk terug te zien. Daarom zoekt zij een stage waar zij zich niet volledig op een ding hoeft te focussen, maar meerdere aspecten uit het bedrijfsleven kan aanpakken.

Ik heb Eef leren kennen als een sociale, ijverige jongedame die er naar uitkijkt om meer over het echte bedrijfsleven te leren kennen. Is er een plekje binnen jullie organisatie voor Eef?

Dit kan Eef voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Ervoor zorgen dat de werknemers het gevoel kregen dat ze alles bij hun werkgever kwijt kunnen. Hiervoor hebben we een online omgeving gebouwd waar werknemers input konden oploaden en er gesprekken hierover ingepland konden worden.