Enthousiaste bedrijfskunde student met financiële ambities zoekt een meewerkstage per februari

Nadia

Deze student kan meewerken bij financiële vraagstukken zoals in- en verkoopfacturen, BTW opstellen en automatiseren.

Dit is Nadia

Maak kennis met Nadia! Ze is een leergierige bedrijfskunde student met interesses richting de financiële werkzaamheden in een meewerkstage. Nadia wil werken met de basics van de financiële werkveld. De werkzaamheden zijn het opstellen van verkoopfacturen, Inkoopfacturen verwerken, BTW opstellen en automatiseren, Verkrijg beter inzicht en werk versneller en efficiënter dankzij automatisering, opzetten en uitvoeren van verbandcontroles. Hierbij combineert Nadia kennis vanuit de financiële minor met de bedrijfskunde ervaring. Ze zoekt een meewerkstage voor de periode van februari om 20 weken mee te werken.

Nadia is begonnen op de middelbare school op havoniveau met het profiel economie en maatschappij. Vanuit de middelbare school is de keuze gevallen op bedrijfskunde. De opleiding focust zich op verschillende aspecten van het bedrijf. Nadia is tijdens de studie de focus gaan leggen op cijfers en financiën in combinatie met het optimaliseren van processen.

Nadia is een sociale student met de juiste instelling om te streven naar het beste resultaat. De werkzaamheden voort ze nauwkeurig uit met de juiste planning en organisatie. Ze kan een beetje blue zijn, maar op het moment dat het vertrouwd aanvoelt zal Nadia een erg vrolijke student binnen de organisatie zijn.

Kan Nadia bij jullie aan de slag?

Dit kan Nadia voor je doen

- procesoptimalisatie;
- BTW opstellen en automatiseren;
- Verkrijg beter inzicht en werk versneller en efficiënter dankzij automatisering;
- opzetten en uitvoeren van verbandcontroles.

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Nadia heeft in jaar 2 een business case voor een garage gemaakt. Hierbij heeft Nadia een advies opgesteld en deze aan de opdrachtgever geadviseerd.

Nadia heeft in jaar 2 geleerd om beslissingsvraagstukken aan de hand van toegepaste wiskunde in organisaties te ondersteunen.

Nadia heeft in jaar 2 een strategisch plan voor Ben & Jerry’s gemaakt. Hierbij zijn interventies bedacht met behulp van het BMC, rekening houdend met relevante stakeholders.