De ambitieuze en carrièregerichte finance and controle student Shardon!

Shardon

Shardon kan voor 4 dagen per week ondersteuning bieden op de finance afdeling van zijn stagebedrijf.

Dit is Shardon

Voor je ligt het profiel van Shardon, de finance and controle student uit Almere.

Shardon is een jonge, ambitieuze en doelgerichte student op zoek naar een meewerkstage. Hij mag vanuit de hogeschool zijn kennis gaan toetsen in de praktijk. Vanaf september zal hij 20 weken lang, 5 dagen per week beschikbaar zijn. Hij zal 1 dag per week terug gaan naar de hogeschool om college te volgen, de andere 4 dagen kan hij ondersteuning bieden bij de finance afdeling. Hij zal het openbaar vervoer gebruiken om zichzelf te vervoeren tussen thuis en kantoor.

Op de middelbare school heeft Shardon zich voornamelijk gefocust op de vakken die hij goed kon en leuk vond. Dit waren vakken zoals wiskunde, bedrijfseconomie, economie en M&O. Al deze vakken geven al aan dat Shardon een affiniteit met cijfers heeft en zich graag verder verdiept in grote financiële vraagstukken. Naar aanleiding van deze affiniteit heeft hij vervolgens een studie gekozen. De keuze was voor hem gevallen op Accountancy of Finance and Controle. Na wat opendagen kwam hij erachter dat Accountancy studenten vrijwel altijd als accountant / boekhouder eindigen. Om op jonge leeftijd al zo te focussen op 2 functies vond hij vrij snel. Daarom heeft hij voor Finace and controle gekozen om zijn passie en interesse verder te ontwikkelen en zijn toekomstige opties breed te houden.

Tijdens de studie finance and controle kwam hij er al snel achter dat hij op zijn plek zat. Hij was al snel bezig met zijn carrière en koos zijn vakken en minor aan de hand van zijn doelen. Hij wil graag werken op de finance afdeling van een mooie en groot bedrijf. Om ervoor te zorgen dat je daar goed kan werken moet je een goed beeld hebben van het bedrijfsleven. Vakken zoals bedrijfsadministratie en Managementaccounting bevielen hem erg goed. Daarnaast heeft hij ook gekozen voor de minor ondernemerschap. Tijdens deze minor krijg je alle informatie over het functioneren van een onderneming. Iets wat je goed kan gebruiken als je de financiën van zo'n organisatie wil begrijpen en bijhouden.

In de afgelopen 2 jaar van zijn studie heeft hij vaker in groepsvormen moeten samen werken. Na afloop van deze samenwerking hebben ze ook een evaluatie moment gehad. Tijdens deze evaluatie momenten beschrijven zijn mede studenten hem als:

- Sociaal vaardig
- Leergierig
- Behulpzaam en enthousiast
- Zelfstandig, wil niet afhankelijk zijn.

Een jongeman zoals Shardon kan elk bedrijf goed ondersteunen. Hoe kunnen jullie Shardon verder helpen en hoe kan hij jullie goed ondersteunen?

Dit kan Shardon voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

- Shardon heeft in jaar één & twee leren werken met exact online. - Lean Six Sigma biedt een framework waarmee een organisatie op een gestructureerde wijze continu kan verbeteren. Shardon heeft in jaar twee zijn “yellow belt” behaald van Lean Six Sigma. - Shardon heeft in jaar twee een adviesrapport geschreven voor voetbalclub AZ. - Power BI is een Business Intelligence en Data Visualization tool die u helpt om gegevens uit de verschillende gegevensbronnen om te zetten in interactieve dashboards en BI-rapporten. Shardon heeft in jaar twee zijn Power BI certificaat behaald. - Python is een ontwikkelde programmeertaal, gericht op eenvoud en leesbaarheid. Shardon heeft in jaar twee leren werken met python