Dave student Bedrijfskunde op zoek naar een marketing meewerkstage!

Dave

Dave kan ondersteuning bieden op marketinggebied en daarnaast een onderzoek uitvoeren

Dit is Dave

Mag ik je voorstellen aan Dave? Dave is een gedreven student Bedrijfskunde met een onstuitbare passie voor marketing, data-analyse en procesoptimalisatie. Hij is momenteel op zoek naar een marketing gerelateerde meewerkstage van 20 weken, maar zijn interesse strekt zicht ook uit naar het onderhouden van klantcontact. Dave is vastbesloten om zijn kennis en vaardigheden in te zetten en verder te ontwikkelen.

In zijn vrije tijd ontplooit Dave zijn creatieve talenten door muziek te produceren, waarbij hij zijn verbeelding de vrije loop laat. Daarnaast is hij een sportliefhebber die regelmatig te vinden is op het voetbalveld, waar zijn competitieve aard naar boven komt. Ook bezoekt Dave regelmatig de sportschool voor krachttraining.

Naast zijn studie heeft Dave al drie jaar waardevolle werkervaring opgedaan als administratief medewerker bij een accountantskantoor. In deze functie is hij verantwoordelijk voor klantcontact, het inboeken van facturen en het balanceren van bedrijfsrekeningen.

De meewerkstage die Dave ambieert duurt twintig weken, is marketing gerelateerd en heeft een creatief karakter. Hij is bereid om voor vier dagen per week actief mee te werken en één dag te besteden aan onderzoek, waarbij werken op locatie geen enkel probleem voor hem is.

Dave's persoonlijkheid kan worden omschreven met de volgende woorden:
- Analytisch
- Creatief
- Leergierig
- Zorgvuldig
- Sportief

Dit kan Dave voor je doen

✔ Ondersteuning bieden op marketinggebied
✔ Creatieve/analytische marketing
✔ 4 dagen per week meewerken
✔ Onderzoek uitvoeren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

;