Chantelle, student Technische Bedrijfskunde, op zoek naar meewerkstage bij internationale organisatie vanaf februari!

Chantelle

Chantelle is een echte duizendpoot en heeft ervaring met klantcontact, planningen, voorraadbeheer, financiële- en administratieve werkzaamheden

Dit is Chantelle

Mag ik je voorstellen aan Chantelle? Chantelle is een derdejaars student Technische Bedrijfskunde met een passie voor cijfers en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Momenteel is Chantelle op zoek naar een meewerkstage van 20 weken, bij voorkeur bij een internationale organisatie. Ze wil graag 2,5 dag per week werken aan een bedrijfskundig vraagstuk binnen uw organisatie en de overige 2,5 dag meewerken binnen uw team. Chantelle heeft een brede kennis en pakt nieuwe zaken snel op.

In haar vrije tijd is Chantelle een enthousiaste volleyballer. Ze verslindt ook graag boeken en onderneemt leuke activiteiten met haar vriendinnen. Chantelle heeft eerder de versnelde MBO-4 opleiding Bedrijfsadministrateur afgerond, waar ze ontdekte dat haar interesse sterk ligt bij cijfers en administratie. Deze interesse heeft haar gemotiveerd om haar volgende minor te richten op MBA Business Administration.

Chantelle is van nature ondernemend en gedijt goed met verantwoordelijkheid. Dit blijkt uit haar ervaring als Au Pair in New York, waar ze een jaar lang het beheer van een gezinshuishouden op zich nam. Ze woonde bij de werkgevers en organiseerde de dagelijkse planning voor het gezin, inclusief schoolactiviteiten en de zorg voor de kinderen. Ze is vloeiend in zowel Nederlands als Engels.

Chantelle is enthousiast om een internationale organisatie te helpen met een bedrijfskundig vraagstuk, bij voorkeur gericht op financiële verbeteringen en/of besparingen. Gedurende deze stage zal ze 3 dagen per week aan een vraagstuk binnen uw organisatie werken en 2 dagen meewerken. Ze heeft ook verschillende certificeringen binnen Microsoft en is in het bezit van een yellow belt certificering.

Chantelle's persoonlijkheid kan worden omschreven met de volgende woorden:
- Gemotiveerd
- Communicatief
- Teamspeler
- Organisatorisch sterk
- Verantwoordelijk

Dit kan Chantelle voor je doen

✔ Ondersteuning bieden in financiële en administratieve werkzaamheden
✔ Contact met klanten en leveranciers
✔ Inkoop, verkoop en voorraadbeheer
✔ 50/50 meewerken
✔ Onderzoek uitvoeren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

1) Chantelle heeft tijdens haar baan bij L&L, waar het bedrijf te maken had met verschillende logistieke en financiële uitdagingen als gevolg van een toename van de vraag, de bestaande procedures geanalyseerd, knelpunten geïdentificeerd en punten geïmplementeerd:

- Een nieuw planningsysteem.
- Een andere lay-out van de loods.
- De ontvangst van betalingen van gemiddeld 45 dagen naar 30 dagen.
- Een duidelijk kostenoverzicht.

Chantelle zorgde hierdoor voor een aanzienlijke vermindering van de operationele kosten

2) Chantelle heeft als penningmeester bij UvO Amsterdam financieel management, budgetbeheer en bestuurlijke taken uitgevoerd. Ze leidde leden en bestuursleden op financieel vlak gedurende het jaar. Dit resulteerde in financiële stabiliteit en groei van de organisatie onder haar leiderschap.