Chantal, een gemotiveerde studente Business Studies op zoek naar een afstudeerstage per direct!

Chantal

Dit is Chantal

Graag stel ik je voor aan Chantal!

Chantal is een studente Business Studies en zit in haar laatste jaar van haar opleiding. Op dit moment is ze druk op zoek naar een passende afstudeerstage waarbij zij per direct kan beginnen. Tijdens haar afstudeertraject, zal Chantal 2,5 dag aan haar onderzoek besteden. De overige 2,5 dag zal Chantal meewerken binnen de organisatie mits de kwaliteit van haar onderzoek gewaarborgd blijft. Kan Chantal van toegevoegde waarde zijn voor jullie?

Naast haar studie is Chantal een sportieve studente, ze is vaak te vinden in de sportschool. Daarnaast houdt ze ervan om af te spreken met haar vriendinnen en vindt ze het leuk om af en toe naar een festival te gaan!

Na het behalen van haar middelbare school diploma heeft Chantal ervoor gekozen om te beginnen aan de MBO opleiding Manager Retail. Ze vond de vakken economie en M&O altijd erg interessant en mede daardoor is zij de opleiding gaan volgen. Na 3 jaar de opleiding te hebben gevolgd en behaald, wist Chantal dat ze graag verder wilde studeren. Ze heeft getwijfeld tussen Bedrijfskunde en de huidige opleiding. Uiteindelijk heeft ze gekozen voor Business Studies.
Chantal vertelde dat ze de huidige opleiding erg leuk vindt, vooral het feit dat het erg breed georiënteerd is. In haar eerste jaar heeft Chantal haar propedeuse gehaald. Ze kijkt terug op een leuke studie die goed bij haar wensen paste!

Woorden die Chantal omschrijven:
✔ Gemotiveerd
✔ Kritisch
✔ Presteert goed onder druk
✔ Creatief
✔ Communicatief vaardig

Naast dat Chantal een gemotiveerde en creatieve studente is, geeft ze eerlijk aan dat ze af en toe te veel hooi op haar vork neemt. Ze wil graag alles goed doen en soms wordt het te veel. Ze zou het fijn vinden om af en toe met haar begeleider prioriteiten te stellen en dit samen te bespreken. Ze is echter niet bang om dit zelf op te pakken!

Dit kan Chantal voor je doen

✔ Onderzoek uitvoeren op HR, Marketing of Sales vlak
✔ 2,5 dag meewerken
✔ Creatieve input leveren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Chantal is een enthousiaste, ondernemende en zeer ambitieuze vierdejaarsstudent aan Hogeschool InHolland, Haarlem. Chantal heeft een mbo 4 opleiding afgerond en is aansluitend begonnen aan haar hbo Bachelor Business Studies. Gedurende haar studies is ze parttime werkzaam geweest bij o.a. Albert Heijn, Racktime en Rabobank. Vanaf juni 2022 tot heden werk Chantal als ZZP'er in de Evenementen branche.

Zij is ruim 7 jaar werkzaam geweest bij de Albert Heijn als Senior Medewerker Vers. Hierbij was zij verantwoordelijk voor een juiste presentatie in vitrines/schappen en een correct beheer van artikelen in de versafdelingen, op basis van gestandaardiseerde werkmethoden. Verder zorgde zij voor een actieve manier van verkopen en een gastvrije houding naar de klant.

Tevens is Chantal werkzaam geweest bij Racktime als Junior Accountmanager. Hierbij voerde zij verschillende salesactiviteiten uit om de verkoop of naamsbekendheid van een merk te vergroten. Promoties, merchandising, sales activatie en verkoop op de winkelvloer.

Chantal is werkzaam geweest bij de Rabobank op de afdeling Service Centrum Beleggen. Hier deed zij de afhandeling van ingewikkelde casussen over beleggen. Het inventariseren en analyseren van de behoefte van de klant. Het bieden van een excellente service in de beantwoording en afhandeling van de vraag van de klant door de juiste informatie te verstrekken

Tot slot werkt Chantal nu als ZZP'er als CML Events in de evenementen branche. Hierbij doet zij verschillende opdrachten. Zij richt zich voornamelijk op Horeca. Zo is zij werkzaam als barvrouw, gastvrouw, serveerster, hostess en barhoofd. Naast deze werkzaamheden houdt zij zich ook bezig met de boekhouding. Denk hierbij aan het aanmaken van facturen, balans opmaken en BTW/omzet belasting opmaken.