Bedrijfskundige student per direct opzoek naar een meewerkstage

Tim

Tim kan jullie de komende 2,5 maand fulltime ondersteunen en daarna eventueel nog 16u per week blijven werken

Dit is Tim

Dit is het profiel van Tim (21 jaar) uit Rijswijk. Tim is vanuit zijn AD bedrijfskunde opleiding per direct opzoek naar een meewerkstage van 2,5 maand. Hij kan tijdens de stageperiode van 10 weken 4 dagen (32u) mee werken en zal de 5e dag besteden aan een stageopdracht. De stageopdracht kent meerdere vormen, waaronder ook een onderzoek om bijvoorbeeld een intern proces te verbeteren. Mocht het van beide partijen wenselijk zijn dan zou Tim na de 10 weken nog aan kunnen blijven in een parttime bijbaan. Hij zou 16u per week kunnen werken maar in sommige weken ook wel wat meer (afhankelijk van zijn schoolrooster).

Na het afronden van MBO marketing en communicatie wilde Tim door en ook wat anders leren. Hij wist nog precies wat en is zo belandt op de AD opleiding bedrijfskunde. Bedrijfskunde staat bekend als een opleiding waar de studenten veel leren van verschillende afdelingen. Denk hierbij aan commercie, marketing, finance en HRM. Ook processen optimaliseren, probleem oplossend en ondernemerschap passen bij Tim.

Zoals je leest is Tim nog best breed georiënteerd en daarom kan hij op diverse afdelingen ondersteuning bieden. Hetgeen wat Tim het liefst wilt is wat leren en van waarde zijn tijdens de stage (en eventueel bijbaan naderhand). Dit is dan ook niet de eerste stage die Tim gaat doen. Hij heeft op het MBO al drie keer eerder bij een bedrijf meegelopen. Destijds wel telkens op de marketing/ communicatie afdeling, waar hij nu het liefst mee werkt op een andere afdeling.

Tim omschrijft zichzelf als energiek, spontaan, leergierig, oplossingsgericht en optimistisch. Verder is hij op mij ook erg communicatief en enthousiast overgekomen!

Ben jij opzoek naar een stagiaire/ nieuwe collega zoals Tim? Neem dan snel contact met mij op!

Dit kan Tim voor je doen

- 32u per week ondersteuning bieden
- Diverse werkzaamheden oppakken en ondersteuning bieden
- Aanblijven in een parttime functie na het afronden van de stage