Bedrijfskundige student per april opzoek naar een afstudeerstage

Jim

Jim kan jullie verder helpen door het oplossen van een intern vraagstuk en daarnaast ook gerelateerde werkzaamheden oppakken

Dit is Jim

Dit is het profiel Jim, 24 jaar en woonachtig in Amsterdam. Jim is voor het laatste jaar van zijn HBO opleiding bedrijfskunde opzoek naar een afstudeerstage waarbij hij in een periode van 20 weken een proces kan optimaliseren of een vraagstuk kan onderzoeken (scriptie). Aan het eind van de stageperiode zal Jim een advies- en/ of implementatieplan uitschrijven. Daarnaast vindt Jim het ook erg interessant om werkervaring op te doen bij de marketing afdeling. Idealiter wel werkzaamheden die gerelateerd zijn aan het onderwerp van zijn scriptie en (om de kwaliteit van zijn scriptie te waarborgen) niet meer dan 2 a 3 dagen per week.

Na het afronden van het Associate Degree (AD) officemanagement is Jim doorgestroomd naar leerjaar 3 van zijn huidige HBO opleiding. Hij koos deze HBO opleiding doordat bedrijfskunde erg breed is en je uiteindelijk nog een hele hoop kanten uit kan. Verder vindt Jim het erg interessant om problemen op te lossen of processen te verbeteren, iets wat bedrijfskundige studenten veel leren!

Naast de vele theoretische kennis heeft Jim ook een meewerkstage afgerond. Hij was als communicatie stagiaire verantwoordelijk voor het verbeteren van de website en alle content die daarop te zien is. Dit was voor hem een erg interessante en leerzame stage, hij heeft er zelfs een baan na het afronden van zijn stage aan over gehouden. Meer over deze en andere ervaringen van Jim lees je onderaan het profiel.

Jim omschrijft zichzelf als creatief, intellectueel, sociaal, communicatief, analytisch en empathisch. Ook op mij is Jim overgekomen als een erg communicatief vaardige student en iemand die graag zijn steentje bijdraagt.

Ben jij geïnteresseerd in een kennismaking met Jim? Neem dan contact met mij op!

Dit kan Jim voor je doen

- Proces optimaliseren of intern vraagstuk oplossen
- Commerciële of creatieve werkzaamheden oppakken
- Meedenken over de strategie en de uitwerking daarvan
- Ondersteunen met andere marketing werkzaamheden

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Jim heeft veel ervaring opgedaan bij zijn tijd bij Golfclub Almeerderhout. Tijdens zijn stage heeft hij zelfstandig een RI&E uitgevoerd, is hij verantwoordelijk gesteld voor de bouw van een nieuwe website en heeft hij meerdere medewerkers aangenomen en begeleid. Na zijn stage is hij aangenomen voor communicatie management. Hierin kon hij zijn analytisch en onderzoekend vermogen goed gebruiken.

Jim heeft momenteel een bijbaan als shift-leider bij een cocktail bar in Amsterdam. Hij stuurt mensen op de vloer aan, onderhoud contact met de bar en de keuken en zorgt ervoor dat de avond gezellig en efficiënt verloopt. Hierin kan hij goed zijn sociale vaardigheden gebruiken en zijn ervaring in de horeca en hospitality, maar ook vaardigheden als stress bestendigheid, communiceren en overzicht behouden komen hier goed van pas.

Jim heeft afgelopen jaar onderzoek gedaan voor BUN. Hierin werd onderzoek gedaan naar een duurzame strategie voor het bedrijf, waarin rekening werdt gehouden met alle kansen en bedreigingen die vandaag de dag relevant zijn in de huizenmarkt. Door een uitgebreide macro-analyse en impact-analyse uit te voeren, is er goed in kaart gebracht welke mogelijkheden er zijn voor het bedrijf. Hierdoor heeft hij realistische strategische opties kunnen voorleggen aan BUN.