Bedrijfskundige student opzoek naar een afstudeerstage per september

Fleur

Een bedrijfskundig vraagstuk oplossen en ondersteuning bieden op de marketing afdeling

Dit is Fleur

Dit is het profiel van Fleur (21 jaar) uit Amsterdam. Fleur is voor haar HBO opleiding bedrijfskunde opzoek naar een afstudeerstage waar ze zowel een onderzoek kan uitvoeren als werkervaring op kan doen. Het onderzoek wat Fleur kan uitvoeren zal gaan over een intern bedrijfskundig proces. Het liefst combineert ze dit met (online) marketing, omdat ze ook daar erg geïnteresseerd in is. Door deze combinatie kan ze naast het uitvoeren van het onderzoek ook 2 dagen per week jullie marketing afdeling ondersteunen met diverse werkzaamheden. De overige dagen houdt ze graag gereserveerd voor het onderzoek, maar uiteraard zal Fleur zich flexibel opstellen als de nood hoog is.

Na het behalen van de HAVO diploma op haar 16e koos Fleur ervoor om een tussenjaar te nemen. Ze vertrok daarom voor 6 maanden naar Miami om daar een Engelse cursus te doen. Dit beviel haar uiteraard erg goed, maar het werd ook tijd om door te studeren. Eenmaal terug in Nederland is ze zich gaan oriënteren en zo kwam ze bij de brede HBO opleiding bedrijfskunde uit. Iets wat haar wel beviel omdat ze daardoor van veel aspecten wat te weten zou komen en ze daarna een keuze kon maken. Nu, drie studie jaren later, weet Fleur zeker dat (online) marketing en proces optimalisatie haar het meest aanspreken! Door deze interesse heeft fleur ook een specialisatie (minor) digital marketing gevolgd.

Naast de vele theoretische kennis heeft Fleur ook twee eerdere stages gedaan. Beide op marketing afdeling met diverse verantwoordelijkheden. Hier heeft ze dan ook geleerd om te werken met verschillende programma's om content te bedenken en te creëren, denk hierbij aan Adobe programma's. Helaas kon Fleur haar tweede stage (afstudeerstage) niet afmaken door omstandigheden, dit is dan ook de reden dat ze nu weer opzoek is naar een nieuwe afstudeerstage. Meer over deze en andere ervaringen vind je onderaan het profiel.

Eigenschappen die Fleur omschrijven:
- Perfectionistisch
- Ordelijk
- Creatief
- Sociaal
- Zelfstandig

Dit kan Fleur voor je doen

✔ Een bedrijfskundig proces verbeteren
✔ Intern marketing vraagstuk oplossen
✔ Marketing/ communicatie afdeling ondersteunen
✔ Content bedenken, creëren en verwerken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Fleur heeft in haar derde jaar een meewerkstage bij Hearst Magazines Netherlands afgerond. Fleur was hier marketingassistent bij het B2C team en was verantwoordelijk voor de abonnementen oplage van de high-end vrouwentitels bij Hearst Magazines Netherlands, waaronder Vogue, ELLE, JAN en Glamour. Fleur heeft deze stage erg goed afgerond en heeft hier zelfs een baan aangeboden gekregen.

Fleur heeft in haar vierde jaar stage bij Wehkamp gelopen. Fleur was hier marketing en communicatie-assistent voor de Private Label merken van Wehkamp. Fleur diende ter ondersteuning bij het opzetten van marketingcampagnes. Fleur heeft deze stage door onvoorziene omstandigheden niet kunnen afronden, maar door haar inzet en goede werk heeft Fleur ook hier een baan aangeboden gekregen.

Fleur heeft verschillend projecten met groepsgenoten opgezet. Zo heeft Fleur een impactanalyse voor Schiphol Group uitgevoerd. Daarnaast heeft Fleur met groepsgenoten ook een start-up idee voor Leidsche Rein ontwikkeld. Ook heeft Fleur een duurzaamheidsvraagstuk binnen Fast Fashion beantwoord.