Bedrijfskunde student Tim, op zoek naar een commerciële afstudeerstage van twintig weken per september

Tim

Dit is Tim

Maak kennis met Tim, een gemotiveerde bedrijfskunde student die zich graag zijn commerciële kwaliteiten wil ontwikkelen! Tim is per september op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht waarbij hij 2,5 kan meewerken en 2,5 dag aan zijn onderzoek zal besteden. Zijn voorkeur gaat naar een sales of marketing gerelateerde stage, zodat hij zijn kennis die hij heeft geleerd op school direct kan toepassen in de praktijk. Tim woont in Barneveld, maar hij beschikt over een scooter en heeft nog een studenten-ov. Lekker flexibel dus!

Nadat Tim zijn havo heeft behaald heeft hij gekozen om bedrijfskunde te studeren. Hij heeft hiervoor gekozen omdat hij graag rayon manager wilde worden van een supermarkt. Door bedrijfskunde te studeren leert hij verschillende aspecten uit het bedrijfsleven en zoals hij zelf zegt is het een brede opleiding. De eerste twee jaar was het niet mogelijk om een specifieke richting te kiezen, maar in het derde jaar heeft hij gekozen voor commerciële bedrijfskunde. De commerciële vakken die hij krijgt, zoals marketing, customer journey, verkoop, etc, bevallen hem goed!

Tim heeft al veel werkervaring, dit komt omdat hij in het tweede en derde jaar ook stage heeft gelopen. In het tweede jaar heeft hij op het hoofdkantoor van een grote supermarkt meegewerkt op de marketingafdeling. Zijn onderzoek was gericht op het inzetten van speciale reclameborden en het effect hiervan. In he derde jaar heeft hij bij een leasemaatschappij gewerkt en onderzoek gedaan onder het personeel van deze organisatie. Beide resultaten leverden een uitstekend resultaat op, maar Tim vindt het vooral belangrijk dat hij van meerwaarde kan zijn. Tim wilde tijdens zijn minor beter worden in presenteren en hierdoor heeft hij gekozen om op een middelbare school les te geven in economie. Uiteindelijk is Tim aanzienlijk beter geworden in presenteren, maar wil hier zeker beter in worden tijdens zijn afstuderen. Om uiteindelijk ook zijn verdediging met vlag en wimpel te halen!

Momenteel werkt Tim naast zijn studie als teamleider in een supermarkt. Ook hierbij vindt hij de verantwoordelijkheid en het werken met mensen het leukste. Het geeft het een goed gevoel als een dienst goed is verlopen en alles voor de volgende collega's is geregeld. Een echte teamplayer dus! Personen in de omgeving van Tim omschrijven hem als:
o Zelfstandig
o Leergierig
o Enthousiast
o Doorzettingsvermogen
o Oplossingsrecht

Dit kan Tim voor je doen

✔ Marktonderzoek doen
✔ Werken op de verkoopafdeling
✔ Procesoptimalisatie
✔ 2,5 dag meewerken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Stage Formule Ontwikkeling supermarkt Retail
Tim heeft in het tweede jaar van zijn studie Bedrijfskunde een meewerkstage gelopen op het hoofdkantoor van een landelijke supermarkt in Utrecht. Hier heeft hij naast het meewerken een onderzoek gedaan naar de A5-prijsblokken in de winkel. Hij heeft onderzoek gedaan welk effect deze prijsblokken hadden.

Onderzoek leasemaatschappij
Tim heeft in het derde jaar van zijn opleiding Bedrijfskunde een onderzoek uitgevoerd naar de kennis én motivatie met betrekking tot Private Lease. Dit heeft hij gedaan bij een leasemaatschappij in Harderwijk. Binnen dit onderzoek is het huidige niveau van de kennis en motivatie in kaart gebracht door middel van enquêtes en interviews. Vanuit daar is er binnen de organisatie onderzocht op welke wijzen de kennis en motivatie kan worden vergroot en is daar een advies voor geschreven. Het onderzoek is afgerond met een 8,7!