Bedrijfskunde student opzoek naar een uitdagende sales afstudeerstage!

Rick

Rick is erg geïnteresseerd in het ontwikkelen van zijn sales vaardigheden en kan tevens een bedrijfskundig vraagstuk oplossen!

Dit is Rick

Ik stel je graag voor aan Rick (25 jaar). Rick studeert bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool in Groningen, maar is voor zijn afstudeerstage opzoek naar een uitdagende sales functie in Amsterdam. Hij is hierbij vanaf februari voor 5 maanden beschikbaar en hoopt aan te kunnen blijven in een vaste functie. Zichzelf ontwikkelen en ervaring opdoen binnen de sales is iets wat voor Rick erg belangrijk is, daarom is hij ook bereidt om 4 dagen mee te werken en 1 dag te reserveren voor zijn afstudeeropdracht.

Doordat bedrijfskunde een erg brede opleiding is kan zijn afstudeeropdracht over van alles gaan, het onderwerp bespreekt hij dan ook het liefst met jullie zodat het ook echt van toegevoegde is voor beide partijen. Uiteraard hoopt hij wel dat zijn afstudeeropdracht gerelateerd is aan de werkzaamheden die hij uitvoert, zodat hij deze ervaringen kan gebruiken voor in zijn onderzoek.

Na het behalen van zijn HAVO diploma is Rick gestart met de opleiding sportkunde. Het eerste jaar beviel hem goed, maar toen Rick in het tweede jaar al stage moest lopen begon hij te twijfelen of het echt goed bij hem past. Zo maakte hij de keuze om door te stromen naar het versnelde traject van de HBO opleiding bedrijfskunde (dit was mogelijk omdat hij in jaar 1 direct zijn propedeuse had gehaald). Hier is zijn interesse in sales en accountmanagent nog groter geworden.

Omdat Rick een versneld traject doet heeft hij geen meewerkstage moeten doen. Dit vond hij opzich wel jammer en daarom wil hij ook graag praktijk ervaring opdoen tijdens zijn afstudeerstage (naast het uitvoeren van het onderzoek). Rick heeft wel een minor afgerond, deze ging over 'businessclass ondernemerschap'. Hij koos voor deze minor door zijn interesse in ondernemen. Verder leerde hij hier meer over: sales, marketing, bedrijfsprocessen en de vaardigheid om goed te kunnen presenteren.

Buiten zijn opleiding om zit Rick ook zeker niet stil. Zo is hij board member geweest van stichting STAR, een stichting die aangesloten zit bij zijn studentenvereniging. Deze stichting zet zich in voor minder bedeelde gezinnen uit Groningen. Ook is hij host/gastheer geweest bij Landgoedhotel Woodbrooke, waar hij verantwoordelijk was voor het ontvangen en bedienen van klanten en heeft hij gewerkt bij een uitvaartcentrum. Hier was hij wederom verantwoordelijk voor het verwelkomen en bedienen van de gasten en ervoor zorgen dat de uitvaart zo soepel mogelijk verliep. Bovenstaande verteld veel over Rick als persoon, hij is namelijk graag onder de mensen en houdt ervan contact te leggen.

Verder houdt Rick van sporten, zodra het weer kan duikt hij dan ook graag weer regelmatig de sportschool in. Tot dan houdt hij zich bezig met zijn passie: het lopen van 9 of 18 holes op de golfbaan. Woorden die Rick verder omschrijven:
- Optimistisch
- Ondernemend
- Communicatief vaardig
- Nuchter
- Enthousiast

Dit kan Rick voor je doen

✔ Bedrijfskundig vraagstuk oplossen
✔ Sales werkzaamheden oppakken
✔ Klant contact onderhouden
✔ Doorgroeien in een vaste sales functie

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Rick heeft zijn tweede jaar Bedrijfskunde gecombineerd met een bestuursjaar bij Stichting STAR. Stichting STAR zet zich in voor goede doelen zowel in Groningen en Ommeland, als daarbuiten. Studenten van Albertus zetten zich door middel van deze stichting vrijwillig in voor de stad. Stichting STAR steunt lokale doelen, door het inzamelen van geld en leveren van vrijwilligerswerk.

Rick heeft naast zijn studie gewerkt voor GezondContact. Hier was hij coach en ondersteunde hij collega's die bron- en contactonderzoek deden met lastige casussen. Ook was hij verantwoordelijk voor de eind controle van de medische dossiers die opgestuurd worden naar de GGD.

Rick heeft tijdens zijn laatste jaar HAVO gewerkt als gastheer bij Landgoedhotel Woodbrooke. Hier was hij verantwoordelijk voor het ontvangen van de gasten, het serveren van gasten, het klaarmaken en inrichten van zalen en zorgde hij er voor dat iedereen het naar zijn zin had.

Rick heeft tijdens zijn studententijd gewerkt als kistendrager bij Axios. Hier zorgde hij voor een soepel verloop van uitvaarten. Taken die hierbij horen lopen uiteen van het ontvangen van gasten tot het laten zakken van de kist tijdens een uitvaart.