Bedrijfskunde student op zoek naar een creatieve marketing meewerkstage

Puck

Puck kan 4 dagen per week meewerken op marketinggebied en daarnaast een onderzoek uitvoeren

Dit is Puck

Mag ik je voorstellen aan Puck? Puck is een enthousiaste en gedreven student met een passie voor marketing en projectmanagement. Wat dan ook de reden is dat Puck op zoek is naar een uitdagende stage, waarbij zij zichzelf kan ontwikkelen binnen een leuke en jonge organisatie. Tijdens haar stage van 20 weken kan Puck 4 dagen per week meewerken en daarnaast een onderzoek uitvoeren.

Puck staat bij haar vrienden en projectgenoten bekend als iemand die altijd vol energie te werk gaat en daarnaast graag het voortouw neemt bij projecten. Haar ervaringen tijdens haar MBO-opleiding en eerdere stages hebben ervoor gezorgd dat zij al veel kennis en vaardigheden heeft opgedaan op het gebied van marketing. Tijdens die stages heeft Puck zich vooral bezig gehouden met social mediamarketing, content creatie en een nieuw product op de markt brengen.

Wat Puck onderscheidt, is haar manier van aanpakken. Ze is een echte doener en houdt van uitdagingen. Puck is niet bang om nieuwe ideeën aan te dragen en deze vervolgens zelf uit te voeren. Haar eigen bedrijf is hier het bewijs van. Ze heeft het opgezet en weet als geen ander hoe je klussen snel en efficiënt kunt aanpakken. Puck is daarbij altijd op zoek naar manieren om zaken beter en effectiever aan te pakken. Met haar bedrijf zend Puck parttimers uit, die ondersteuning bieden aan organisaties, bij het oppakken van verschillende werkzaamheden. organisaties die ondersteuning kunnen gebruiken bij verschillende werkzaamheden. Zij pakt die werkzaamheden of zelf op, of besteed die uit. Bij deze werkzaamheden kan je denken aan front-office, maar ook marketing en dan met name de creatieve kant, zoals social mediamarketing en content creatie.

Als stagiaire zal Puck zich volledig inzetten om haar bijdrage te leveren aan de marketing en projectmanagement taken die haar worden toegewezen. Ze is proactief en zal niet afwachten, maar meteen aan de slag gaan om resultaten te behalen. Puck is daarnaast erg leergierig en zal alles aangrijpen om zichzelf verder te ontwikkelen.

Woorden die Puck omschrijven:
- Enthousiast
- Sociaal
- Leergierig
- Gemotiveerd
- Oplossingsgericht

Dit kan Puck voor je doen

✔ Social mediamarketing/content creatie
✔ Activaties bedenken/Projectmanagement
✔ 4 dagen per week meewerken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Puck heeft voor de opleiding bedrijfkunde ook al een opleiding marketing en communicatie gedaan waarin ze al 3 stages heeft gelopen. Hierin heeft ze al veel verschillende dingen mogen doen binnen een bedrijf zoals: socials bijhouden, events en bedrijfsfeesten organiseren, flyers maken, website opnieuw inrichten en nog veel meer marketing gerichte opdrachten. Hierdoor heeft ze dus al een beetje ervaring kunnen opdoen van marketing in het bedrijfsleven.

Ook heeft Puck vorig school jaar een eigen bedrijf opgericht in het detacheren van talenten. In het begin was het een klein ideetje die wel al was uitgewerkt maar doordat ze het vak ondernemen heeft gehad op school heeft ze dit verder kunnen uitwerken waardoor het nu ook wel begint te lopen.