Bedrijfskunde student met veel ervaring op zoek naar een afstudeerstage!

Hannah

Onderzoek uitvoeren naar het verbeteren van processen en het efficiënter inrichten daarvan!

Dit is Hannah

Mag ik je voortellen aan Hannah (20)? Een studente Bedrijfskunde die per september op zoek is naar een uitdagende afstudeerstage. Hannah kan tijdens haar stage onderzoek doen naar de huidige processen en daarnaast eventueel wat meewerken binnen de relevante afdeling. Het daadwerkelijke onderzoek bespreekt Hannah graag met de organisatie in kwestie.

Na het behalen van de havo heeft Hannah ervoor gekozen direct door te gaan naar het HBO. Nadat zij zich goed heeft georiënteerd is Hannah bij de opleiding Bedrijfskunde uitgekomen. Een van de belangrijkste reden is toch de breedte van haar opleiding en hoe zij ook daadwerkelijk met een helicopterview naar verschillende bedrijven kan kijken. De opleiding is zoals Hannah aangeeft lekker breed, maar zij kan zich tijdens het afstuderen vervolgens wel gaan focussen op een bepaald onderdeel waar haar interesse daadwerkelijk ligt. Voor Hannah is dat het verbeteren van processen en het efficiënter maken daarvan.

Tijdens haar opleiding heeft Hannah al een eerdere stage gelopen bij een marketing/management bedrijf dat gespecialiseerd is in Influencer management. Hier heeft zij uiteindelijk een onderzoek uitgevoerd naar de diversiteit binnen de branche. Naast haar stage heeft Hannah zich bezig gehouden met het uitvoeren van verschillende onderzoeken, waaronder het schrijven van een adviesrapport over het efficiënter maken van hybride werken. Over deze projecten is onderaan de pagina meer te vinden.

Tijdens haar studie heeft Hannah in de horeca gewerkt, maar wilde vervolgens toch haar horizon verbreden met een bijbaan die affiniteit heeft met haar opleiding. Hierdoor werkt zij momenteel als junior accountmanager bij een groot oppasbedrijf. Bij dit bedrijf onderhoudt Hannah het contact tussen de klanten en met de oppassers. Haar taak binnen het bedrijf is de goede match vinden en daarnaast de planning daarvan verzorgen.

Hannah staat bekent als iemand die veel om andere geeft en daarnaast behulpzaam is. De moeite die zij in haar eigen leven steekt heeft zijn ook over voor anderen. Binnen een bedrijf is zij iemand die zich graag wil bewijzen en juist open staat voor kritiek en feedback. dit vindt zij belangrijk, omdat zij de kritiek vervolgend mee kan nemen en zichzelf zo kan verbeteren. Woorden die Hannah omschrijven:
- Gedreven
- Doorzetter
- Kritisch
- Geordend
- Stressbestendig
- Sociaal

Dit kan Hannah voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens haar opleiding heeft Hannah verschillende projecten uitgevoerd.

Project Gemeente Amsterdam. Hannah heeft een project voor de Gemeente Amsterdam uitgevoerd waarbij zij de winkeldiversiteit heeft onderzocht. Zij heeft door middel van field research onderzocht wat hierin de behoefte was van de bewoners in Amsterdam.

Onderzoek Natural Choice. De organisatie Natural Choice wilde een nieuw product op de markt brengen. Zij heeft onderzoek gedaan naar hoe de organisatie dit het beste kon aanpakken en aan de hand daarvan een adviesrapport en implementatie plan gemaakt.

Onderzoek Hybride werken. Zij heeft bij de Huisartsen Organisatie Noord Kennemerland een onderzoek uitgevoerd waarbij zij heeft gekeken hoe de organisatie het hybride werken kon inrichten. Hierbij heeft Hannah een adviesrapport en implementatie plan geleverd.