Bedrijfskunde student is op zoek naar een marketing gerelateerde afstudeerstage

Maria

Maria kan jullie ondersteunen met verschillende marketing gerelateerde werkzaamheden !

Dit is Maria

Mag ik je voorstellen aan Maria (21)? Maria is op zoek naar een afstudeerstage startend in februari tot 5 maanden later. Tijdens deze periode kan ze 2 dagen per week meewerken en daarnaast een waardevol onderzoek schrijven. In de 2 dagen dat ze werkt kan ze jullie ondersteunen met creatieve en analytische marketing/ communicatie werkzaamheden.

Maria studeert HBO bedrijfskunde, een breed georiënteerde opleiding dus vandaar ook dat haar interesses in marketing en communicatie. Dat zijn dan ook meteen de vakken die Maria het meest aanspreken. Ook onderzoek doen vindt ze erg interessant. Hetgeen wat ze minder leuk vindt zijn cijfers (financiële afdeling). Maria heeft op gebied van marketing al wat ervaring opgedaan tijdens haar meewerkstage bij ROEKOO als marketing manager. Hier hield zij zich bezig met het monitoren van verschillende campagnes en was zij verantwoordelijk voor het goede verloop van deze campagnes. Daarnaast heeft Maria een klein onderzoek geschreven voor dit bedrijf, hierover lees je onderaan het profiel meer.

Verder ook interessant om te benoemen, omdat Maria niet in Nederland is opgegroeid spreekt ze meerdere talen, namelijk: Portugees, Spaans, (uiteraard) Nederlands en Engels, maar ook een klein beetje Frans en Italiaans.

Eigenschappen die Maria omschrijven zijn sociaal, behulpzaam, creatief, proactief, enthousiast en doelgericht. Een verbeterpunt van Maria zou kunnen zijn dat ze soms iets te perfectionistisch is en het daardoor wat langer duurt dan nodig.

Ben jij geïnteresseerd in een kennismaking met Maria? Neem dan contact met mij op!

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Banks Mansion - Na het behalen van HAVO heeft Maria een tussenjaar genomen. In dit jaar heeft ze veel gewerkt in het Banks Mansion hotel in Amsterdam. Ze werkte op veel verschillende afdelingen van de organisatie, zo bijvoorbeeld ook de schoonmaak en de receptie. Verder werd ze aangewezen om verantwoordelijk te zijn voor de klanttevredenheid van de gasten. Dit hield in dat ze ervoor moest zorgen dat ze in de toekomst terug zouden komen. Ze keek hierbij, samen met de verantwoordelijke van de marketingafdeling, wat ze konden doen om het hotel ‘nog beter’ te maken qua naamsbekendheid. Ook voerde Maria gesprekken met de HR-afdeling om te bespreken wat er beter kon en hoe het gevoel op de werkvloer verbetert kon worden. Hiervoor heeft ze bijvoorbeeld ook veel gesprokken gevoerd met werknemers.

Minor ondernemerschap - Momenteel is Maria bezig met de minor ondernemerschap. Als opdracht heeft ze, samen met drie andere studenten, een kledingwebshop gestart. Ze moesten ons bezig houden met verschillende aspecten. Een van de belangrijke aspecten was hoe ze gaan ervoor zorgen dat de webshop gezien wordt en ook het onderscheidend is van de rest. Maria is verantwoordelijk voor de marketing van de webshop en om deze goed te positioneren in de markt. Het grootste marketingkanaal zal Tiktok zijn. Ze willen hier op een leuke en trendy manier op in spelen. De taak van Maria is het onderzoeken wat de huidige trends zijn en wat van toepassen zou kunnen zijn de webshop van Maria. Ook zal ze veel bezig zijn met monteren van video’s.

Analyse Rapport voor ROEKOO - Als onderdeel van mijn stage bij ROEKOO, heb ik de verantwoordelijkheid genomen voor het uitvoeren van een grondige analyse van de organisatie met als doel het identificeren van verbetermogelijkheden en het leveren van waardevolle inzichten. Mijn uiteindelijke rapport, dat met een 8 werd beoordeeld, heeft bijgedragen aan de groei en efficiëntie van ROEKOO. Het analyseren van ROEKOO was een gezamenlijk project waarbij ik samenwerkte met collega's van verschillende afdelingen. Mijn rol omvatte het leiden van het onderzoek, het verzamelen van gegevens en het opstellen van aanbevelingen om de bedrijfsprocessen te optimaliseren. Het analyse rapport bevatte niet alleen kritische inzichten in de huidige bedrijfsprocessen van ROEKOO, maar ook strategieën om deze te optimaliseren. De aanbevelingen varieerden van technologische updates tot verbeteringen in communicatie en workflow. Het succesvol afronden van dit project heeft niet alleen mijn analytische vaardigheden versterkt, maar heeft ook concrete voordelen opgeleverd voor ROEKOO. Het toonde aan dat een grondige analyse van bedrijfsprocessen kan leiden tot duurzame verbeteringen en een positieve impact op de algehele bedrijfsprestaties.