Bedrijfskunde student Emma, per februari op zoek naar een uitdagende afstudeerstage in de marketing.

Emma

Dit is Emma

Maak kennis met Emma, een Bedrijfskunde studente van de Hogeschool Utrecht die per februari op zoek is naar een leuke afstudeerstage in de marketing en/of HRM! Emma kan tijdens haar stage van een half jaar twee dagen meewerken en besteed de rest van de tijd aan haar onderzoek. Het lijkt Emma leuk om onderzoek te doen op het gebied van strategische marketing, bijvoorbeeld naar vergroten van naamsbekendheid of het inzetten van bepaalde communicatie. Tijdens haar werkzaamheden lijkt het Emma leuk om zich bezig te houden met het creëren van content op social media of een website. Ze kan goed overweg met Canva en bijna alle Microsoft Office programma's. Naast marketing heeft Emma ook interesse in HRM. Emma komt uit Alphen aan den Rijn en is afhankelijk van het OV, ze kan hierdoor makkelijk naar Utrecht, Leiden of Gouda.

Na het behalen van haar havo-diploma wist Emma niet zo goed wat ze wilde doen. De opleiding Bedrijfskunde is breed en was dan ook een ideale uitkomst. Tijdens de eerste twee jaar heeft ze meerdere studierichtingen gekregen, maar marketing en HRM spreken haar het meeste aan. Dit komt door het menselijke contact, maar ook omdat ze hiermee mensen kan helpen. In het derde jaar heeft Emma stage gelopen bij Young Capital en waarbij ze uiteindelijk ook in de vorm van een bijbaan is blijven werken. Hierbij was ze verantwoordelijk voor een gedeelte recruitment, vacatureteksten, verzuim en verloning. Ze geeft aan dat ze tijdens haar stage heeft geleerd dat ze het belangrijk vindt dat het onderzoek dat zij uitvoert ook serieus wordt genomen. Momenteel volgt Emma de minor Arbeidsrecht en vindt het interessant wat hier allemaal bij komt kijken. Uiteraard moeten er bij de marketing ook gelet worden op bepaalde onderwerpen die met recht te maken hebben en zal dus ook hierbij goed van pas komen.

Momenteel heeft Emma nog een bijbaan bij populair restaurant in Alphen aan den Rijn waar ze teamleider is. Ze vindt dit vooral leuk omdat ze veel verantwoordelijk en vrijheid krijgt. Ze probeert haar team zo goed mogelijk aan te sturen, maar verzorgd ook de social media van het restaurant. Je leest dus goed dat Emma niet graag niks doet! Toen ik vroeg wat ze wilde leren tijdens haar stage was ze hierover duidelijk, namelijk analytischer worden. Gezien ze een groot onderzoek moet doen is dit natuurlijk een perfecte mogelijkheid hiervoor.

Personen in de omgeving van Emma omschrijven haar als:
o Spontaan
o Sociaal
o Nauwkeurig
o Zelfstandig
o Meedenkend

Dit kan Emma voor je doen

✔ Meewerken op het gebied van marketing of HR
✔ Content creëren
✔ Zelfstandig
✔ Twee dagen meewerken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

2 stageperiodes gelopen bij YoungCapital in Hoofddorp, als recruiter en daarna als financieel medewerker. Taken: werving en selectie, contracten aanmaken, verloning in orde maken, verzuim op nemen en verwerken.

Op dit moment ben ik werkzaam als leidinggevende bij Sunset Beach Bar. Deze functie houdt in dat ik tijdens mijn shift verantwoordelijk ben voor alles wat er op de vloer gebeurt. Daarna doe ik ook de inkoop bij Sunset. Ik heb hierdoor in korte tijd veel ervaring opgebouwd in de Horeca.