Heb je een vraag?

Stel ons je vraag maar wij komen uiteraard graag bij jullie langs om de mogelijkheden voor stagiairs met je te bespreken.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Heb je een vraag? Dan mag je ons altijd bellen op 073 612 16 14 of een mail sturen naar stage@studentenbureau.nl. We zorgen er altijd voor dat je vandaag nog een reactie van ons terug krijgt.

Waar vind je ons?

ZDbn0Xsty4TRol1kDXBj2ST5IXh9tSCb0UQj2fkP.jpeg
Kantoor 's-Hertogenbosch
Stationsweg 12
5211TW 's-Hertogenbosch
Routebeschrijving
1481038549.jpg
Kantoor Amsterdam
MediArena 15
1114BC Amsterdam-Duivendrecht
Routebeschrijving
1481039094.jpg
Kantoor Rotterdam
Vasteland 78
3011 BN Rotterdam
Routebeschrijving

Parkeren in Den Bosch

Bij ons kantoor in Den Bosch hebben we 5 bezoekersparkeerplekken, 4 in de parkeergarage en 1 op het "parkeerdek". Kom je bij ons op bezoek en wil je graag parkeren? Geef dit vooraf bij je contactpersoon aan. Hij of zij reserveert deze dan voor je.

Waar vind je de parkeerplaatsen? Als je achter het pand de Willemstraat inrijdt, vind je links de inrit naar het parkeerdek (op dezelfde hoogte als de straat). Meteen daarnaast is de inrit naar de parkeergarage. Als je de parkeergarage inrijdt, rij je door tot het einde en dan naar links. Daar zie je parkeerplekken met onze logo's (StudentenBureau & Rockstars).

Naast deze parkeerplaatsen kun je tegenover het restaurant Noble (Wilhelminaplein 1) een paar 100 meter verderop betaald parkeren.

Je vraag snel stellen?

Vul hieronder je gegevens in en de vraag die je hebt, dan zorgt onze collega Hanneke (en haar team met enthousiaste klantencontact collega's) dat je vandaag nog een reactie krijgt.