Ervaren business student is opzoek naar een bijbaan!

Yuting

Yuting kan aan de slag met alles omtrent marktonderzoek en SEO,

Dit is Yuting

Ik stel je graag voor Yuting!

Yuting is een 4e jaars student aan de opleiding International Business en is woonachtig in het prachtige Maastricht. Tijdens zijn opleiding is hij erachter gekomen dat hij marketing erg leuk vind en zich hierin wil blijven ontwikkelen. Na afronding van deze studie wil hij hier graag in verder, hierom wil hij graag ervaring opdoen met deze werkzaamheden middels een bijbaan. Per direct is Yuting beschikbaar voor 16 uur per week om jouw bedrijf te helpen marktonderzoek te doen en de SEO te verbeteren met als doel het bedrijf beter vindbaar te maken. Hij kan hybride werken maar volledig op kantoor is ook geen probleem. Verder is hij de hele week (ma t/m zo) flexibel beschikbaar.

Afgelopen jaar heeft Yuting een half jaar stage gelopen in Thailand bij een marketingbedrijf. Hier was hij verantwoordelijk voor video-editing en design. Daarnaast heeft hij een certificaat behaald voor Search Engine Optimization (SEO). Ook heeft Yuting veel ervaring op administratief gebied door zijn eerder behaalde diploma als MBO assistent accountant.

Yuting omschrijft zichzelf als een serieuze, harde werker maar is ook altijd in voor een geintje. Hij kan goed samenwerken en is enorm analytisch. Hij kan zich goed aanpassen in onbekende situaties en houdt van een uitdaging.

Woorden die Yuting verder omschrijven zijn:
- Creatief
- Proactief
- Meelevend
- Gedreven

Wil jij de SEO bij jouw bedrijf verbeteren of marktonderzoek doen binnen jouw bedrijf? Dan is Yuting de perfecte kandidaat voor jou!

Dit kan Yuting voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

;