Reeds afgestudeerde communicatie en multimediadesigner is op zoek naar een bijbaan voor 16 a 24 uur in de week in de regio van Leiden

Jeanette

Jeanette kan aan de slag met online marketingwerkzaamheden

Dit is Jeanette

Mag ik je voorstellen aan Jeanette? Eind 2018 is zij afgestudeerd aan de opleiding communicatie en multimediadesign en is nu op zoek naar een bijbaan voor 16 a 24 uur in de week in de regio van Leiden.

Ze heeft deze studie gekozen omdat ze al veel ervaring opgedaan had in een strandtent en een expressieve persoonlijkheid heeft. Ze merkte al snel dat de opleiding goed bij haar paste maar dat ze het onderzoeken en analyseren niet zo leuk vond.

Tijdens haar studie heeft ze stage gelopen bij een webshop waar supplementen verkocht worden. Klantvragen beantwoorden, blogs schrijven en Facebook posts/campagnes uitwerken waren taken die ze daar uitvoerde. Ook heeft ze ervaring met AD-manager en Sharepoint opgedaan in de stage. Aansluitend aan haar stage heeft ze haar afstudeerscriptie geschreven over een nieuw op te zetten platform. Ze heeft een prototype ontwikkeld voor een website. De scriptie vond ze minder leuk omdat er veel onderzoek voor nodig was.

Ook heeft ze veel ervaring opgedaan in de vorm van (bij)banen. Zo heeft ze jaren in een strandtent gewerkt. Als projectondersteuner bij het ministerie van Buitenlandse zaken heeft ze een jaar lang veel ervaring opgedaan in de communicatie. Ze heeft bijgedragen aan de implementatie van een nieuw systeem. Zo gaf ze trainingen aan personeel en is ze hiervoor zelfs naar Peru, Brazilië, Albanië en Denemarken afgereisd. Momenteel is ze bezig met het ontwikkelen van haar eigen website voor recepten.

Jeanette is erg ondernemend. Dit blijkt uit het feit dat ze al op jonge leeftijd een koffiebar is gestart. Ook is ze gek op reizen, surfen en koken. Ze is eerlijk en vindt het belangrijk dat hetgeen dat ze doet ook echt goed past bij waarin ze gelooft. Dit werkt af en toe in haar nadeel omdat ze dan te eerlijk en direct is in haar communicatie. Ze is gek op schrijven en heeft veel ervaring opgedaan met Photoshop, Social Media en Illustrator.

Mag Jeanette bij jullie starten?Dit kan Jeanette voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Voor haar studie heeft ze in Noordwijk een half jaar stage gelopen als Online Marketeer. Daar heeft ze onder andere klantvragen beantwoordt, de Customer Journey in kaart gebracht, e-mails geschreven, blogs geschreven, Facebook campagnes gemaakt en een campagne video met ervaringen van klanten geproduceerd. Aan het eind van de stage is haar aangeboden om aan te blijven als Allround Marketeer voor het merk, maar dat heeft ze afgewezen omdat ze liever voor een product werkt waar ze meer affiniteit mee heeft.

Aansluitend aan haar stage heeft ze haar afstudeerscriptie geschreven over een nieuw op te zetten platform. Hiervoor heeft ze User Research gedaan naar de ideale blauwdruk van de website, een prototype opgeleverd en deze getest bij gebruikers. Dit was niet per sé iets waar ze heel warm voor liep aangezien er voor een scriptie veel onderzoek benodigd is. Waar ze wél heel blij van wordt is als haar inspanningen direct resultaat opleveren.

Aan de start van haar carrièreswitch in 2015 heeft ze bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken gewerkt als projectondersteuner. Ze heeft daar trainingen gegeven over Windows 8&10 tablets en over Microsoft SharePoint. Na 1,5 jaar is ze daarmee gestopt om zich te focussen op haar studie, stage en afstuderen.

In 2012 is ze een Koffiebar begonnen. Ze wilde graag ondernemen, maar kwam er al gauw achter dat ze van de horeca niet gelukkig ging worden. Wel had ze de smaak van het eigen baas zijn te pakken. De koffiebar kon ze gelukkig verkopen, deze bestaat nog steeds, maar heet nu anders.